MASTERSTUDIES.COM.MY

Sarjana dalam Pemasaran Strategik di Sepanyol

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Strategik di Sepanyol

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

pemasaran strategik menekankan kepentingan pengiklanan dan mempromosikan barang-barang kepada pengguna dengan cara yang betul. Individu yang berpendidikan dalam pemasaran strategik boleh belajar bagaimana untuk memikirkan demografi sasaran dan strategi promosi, dan kemudian menganalisis keputusan untuk mencari bagaimana untuk memasarkan produk kepada pengguna dengan berkesan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana dalam Pemasaran Strategik di Sepanyol

5 Hasil dalam Pemasaran Strategik, Sepanyol

Sarjana dalam Pemasaran Strategik dan Pengurusan Jualan

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Barcelona

Lulusan universiti yang berminat untuk mengembangkan dan meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang Pemasaran, Jualan dan Pengurusan Organisasi, sebagai sebahagian daripada perkembangan kerjaya profesional mereka.


Menguasai Pengurusan Pemasaran Strategik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Sambilan 6 - 24  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Master dalam Pengurusan Strategik khusus dalam Pemasaran mengintegrasikan konsep asas yang dikaitkan dengan sistem pemikiran, tindakan dan pengurusan Pemasaran pada abad ke-21, dalam rangka Pengurusan Strategik dengan pendekatan yang mengintegrasikan


Menguasai SEO dan Kedudukan Web dalam Search Engines

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Sepenuh masa 750  May 2019 Sepanyol Barcelona

Master dalam SEO dan Search Engine Positioning merespon keperluan strategik dan taktik syarikat untuk memperkenalkan SEO dalam pelan pemasaran digital mereka dengan tujuan meningkatkan keterlihatan mereka dan mengawal kedudukan organik mereka di enjin carian.


Profesional dalam Strategi Komunikasi Digital

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Campus Online Sambilan 14  September 2019 Sepanyol Barcelona Madrid + 2 lagi

Dalam Master Profesional dalam Strategi Komunikasi Digital


Sarjana Penjenamaan dan Jenama Strategi

Seeway - Barcelona
Campus Sambilan October 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam Sarjana Branding dan bercakap Strategi Jenama mengenai membina jenama melalui pengurusan strategik. Kami akan bekerja kerana ia perlu dilihat, berikrar dan memberikan identiti dan pengalaman yang unik.