MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Mewah di Switzerland

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Panjang program pemasaran mewah umumnya antara satu hingga dua tahun. Kos program ini berbeza-beza mengikut institusi dan juga fokus kajian. kajian khusus boleh diteruskan dalam apa-apa kawasan seluas gemology, pembangunan mampan, Enologi dan pengurusan kewangan.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana dalam Pemasaran Mewah di Switzerland

1 Hasil dalam Pemasaran Mewah, Switzerland Filter

Sarjana Pemasaran Mewah (Geneva, Switzerland)

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Kampus Sepenuh masa 17 months Oktober 2019 Switzerland Geneva

Master Antarabangsa dalam Pemasaran Mewah telah diilhamkan untuk menawarkan pelajar pemahaman yang kukuh dan tepat terhadap dunia Mewah, dengan mengambil kira pertimbangan baru peraturan yang sangat berkaitan dengan persepsi pengguna baru, cabaran untuk persekitaran runcit serta perkhidmatan dalam talian dan CRM.