Filter
Ijazah Sarjana
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Mewah di Switzerland

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Panjang program pemasaran mewah umumnya antara satu hingga dua tahun. Kos program ini berbeza-beza mengikut institusi dan juga fokus kajian. kajian khusus boleh diteruskan dalam apa-apa kawasan seluas gemology, pembangunan mampan, Enologi dan pengurusan kewangan.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana dalam Pemasaran Mewah di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Mewah, Switzerland

CREA Geneva | INSEEC GROUP

Master Antarabangsa dalam Pemasaran Mewah telah diilhamkan untuk menawarkan pelajar pemahaman yang kukuh dan tepat terhadap dunia Mewah, dengan mengambil kira pertimbanga ... [+]

Pemahaman penuh terhadap dinamik baru yang digunakan untuk kemewahan

Dalam persekitaran yang bergerak pantas di mana sempadan mewah sedang dicabar dan kabur, program ini akan memberikan pemahaman penuh tentang dinamik baru yang digunakan untuk Mewah. Master Antarabangsa dalam Pemasaran Mewah telah diilhamkan untuk menawarkan pelajar pemahaman yang kukuh dan tepat terhadap dunia Mewah, dengan mengambil kira pertimbangan baru peraturan yang sangat berkaitan dengan persepsi pengguna baru, cabaran untuk persekitaran runcit serta perkhidmatan dalam talian dan CRM. Analisis akan berkisar dari kemewahan keras ke perkhidmatan, mulai dari perjalanan ke makanan dan minuman.

Program Kursus

Penjenamaan... [-]

Switzerland Geneva
Oktober 2019
Sepenuh masa
17 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu