MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Mewah di Sepanyol

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Sarjana dalam Pemasaran Mewah menyediakan alat untuk mendapatkan pengetahuan lengkap pasaran barangan mewah, daripada commerciality mesra, dinamik persaingan dan trend, untuk memahami ancaman, peluang dan tingkah laku pengguna.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana dalam Pemasaran Mewah di Sepanyol

1 Hasil dalam Pemasaran Mewah, Sepanyol Filter

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah

ESIC Business & Marketing School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 months Oktober 2019 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah (MM