Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Mewah di Itali

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Bahagian pentadbiran perniagaan pemasaran mewah termasuk pelesenan, penajaan, pembelian dan pengedaran produk mewah. Ini jenis latihan adalah sesuai untuk mereka yang ingin menjadi usahawan atau perunding perniagaan dalam sektor mewah.

 

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sarjana dalam Pemasaran Mewah di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Mewah, Itali

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Haute Future Fashion Academy

Pereka Interior Mewah adalah minda kreatif yang bertanggungjawab untuk mereka bentuk ruang dalaman pelbagai persekitaran: butik berprestij, memilih kelab, resort eksklusi ... [+]

Reka bentuk INTERIOR LUXURY

Pereka Interior Mewah adalah minda kreatif yang bertanggungjawab untuk mereka bentuk ruang dalaman pelbagai persekitaran: butik berprestij, memilih kelab, resort eksklusif, kediaman persendirian atau kapal layar mewah.

Dia dianggap sebagai semua pereka dalaman dan kepakarannya semestinya perlu merangkumi pelbagai bidang seperti Seni Bina, Reka Bentuk, Fesyen dan Seni.

Ia adalah satu profesion yang memerlukan kemahiran reka bentuk, rasa estetik dan kemampuan untuk berinovasi, untuk mencadangkan idea-idea kualiti yang sangat baik yang dapat menarik dan memuaskan golongan elit yang paling mencabar.

The Interior Designers paling terkenal, sebagai perkara fakta, sering disamakan dengan artis sebenar dan nama-nama mereka dipaparkan dalam majalah dan surat khabar harian di seluruh dunia. Mereka sangat digemari personaliti dan berurusan dengan orang-orang yang sangat penting dan kedudukan sosial yang tinggi setiap hari.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu