Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Mewah 2019

Sarjana dalam program Barang Mewah direka untuk pelajar-pelajar yang ingin bekerja dalam bidang pengurusan barang-barang mewah dan perkhidmatan. Ia adalah satu bidang yang menarik dengan banyak peluang untuk kerjaya yang menguntungkan dalam pelbagai industri. Beberapa peluang peluang kerja dengan ijazah Sarjana Barang Mewah termasuk barang dagangan, peruncitan, pemasaran, dan pengedaran.

Kurikulum bagi program Sarjana Barang Mewah termasuk kursus teras dalam perniagaan dan pengurusan seperti pemasaran, perakaunan, perhubungan pelanggan, dan komunikasi, dengan memberi tumpuan kepada barangan mewah dan perkhidmatan. Pelajar Sarjana dalam program Barang Mewah akan meneroka industri seperti wain, makanan, fesyen, kosmetik, reka bentuk, dan kereta, sering dengan peluang untuk pengalaman hands-on dengan syarikat melalui latihan, seminar, kajian kes, dan lawatan sambil belajar.

Ketahui lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Barang Mewah dengan membaca melalui program-program di bawah.Anda boleh mendapatkan ijazah yang anda telah mencari!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pemasaran Mewah

Haute Future Fashion Academy

Pereka Interior Mewah adalah minda kreatif yang bertanggungjawab untuk mereka bentuk ruang dalaman pelbagai persekitaran: butik berprestij, memilih kelab, resort eksklusi ... [+]

Reka bentuk INTERIOR LUXURY

Pereka Interior Mewah adalah minda kreatif yang bertanggungjawab untuk mereka bentuk ruang dalaman pelbagai persekitaran: butik berprestij, memilih kelab, resort eksklusif, kediaman persendirian atau kapal layar mewah.

Dia dianggap sebagai semua pereka dalaman dan kepakarannya semestinya perlu merangkumi pelbagai bidang seperti Seni Bina, Reka Bentuk, Fesyen dan Seni.

Ia adalah satu profesion yang memerlukan kemahiran reka bentuk, rasa estetik dan kemampuan untuk berinovasi, untuk mencadangkan idea-idea kualiti yang sangat baik yang dapat menarik dan memuaskan golongan elit yang paling mencabar.

The Interior Designers paling terkenal, sebagai perkara fakta, sering disamakan dengan artis sebenar dan nama-nama mereka dipaparkan dalam majalah dan surat khabar harian di seluruh dunia. Mereka sangat digemari personaliti dan berurusan dengan orang-orang yang sangat penting dan kedudukan sosial yang tinggi setiap hari.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah (MM ... [+]

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah (MM

ciriYang bertujuan untuk semua mereka yang ingin menjalankan kerjaya dalam industri fesyen dan mewah antarabangsa.Masters diajar pada hujung minggu petang Jumaat dan pagi Sabtu dari bulan Oktober hingga bulan Julai.Termasuk Masterclass diajar oleh pakar-pakar industri fesyen dan kemewahan.perbezaan faktor-faktorTITLE RASMI: Tajuk Sendiri Rey Juan Carlos University.Pekerjaan: Kemungkinan latihan dalam syarikat-syarikat.METODOLOGI: master termasuk mata pelajaran baru seperti inovasi, pemasaran pengalaman, pemasaran digital, tingkah laku pengguna, penjenamaan, koleksi membentangkan di pertunjukan fesyen, fesyen dan undang-undang, dan lain-lain, yang diajar oleh guru dan pensyarah dari sekolah perniagaan, universiti dan pakar-pakar industri, dengan bantuan kaedah kes itu. Di samping itu, keupayaan untuk memberi motivasi kepada inovasi, kreativiti, penyesuaian kepada perubahan dan pemikiran kritikal.faedahyang pakar dalam program Marketing digunakan untuk fesyen dan industri mewah dengan visi antarabangsa, yang bertujuan untuk melatih eksekutif masa depan dalam kemahiran dan alat-alat untuk menguruskan pemasaran strategik dan operasi antarabangsa.Beri perhatian khusus kepada reka bentuk pengalaman membeli-belah dan pemikiran kritikal.Menggabungkan alat pengajaran yang inovatif, khas dari sebuah sekolah perniagaan adalah Perniagaan ESIC yangCara menggabungkan simulasi kes teknikal dan strategik.Cloister dipilih daripada profesor dan pakar-pakar dari industri fesyen.Ia meliputi perkara yang baru seperti inovasi, trend pasaran penyelidikan, tingkah laku pengguna, bahan-bahan baru, pemasaran pengalaman, pementasan koleksi dan pertunjukan fesyen antarabangsa, mewah e-dagang, dan fesyen dan undang-undang, antara lain.Ia menyediakan akses kepada rangkaian profesional syarikat fesyen.Memudahkan kerjasama dan nasihat utama syarikat fesyen Sepanyol, mengutamakan latihan profesional pemasaran dalam sektor ini.Amalan dalam syarikat-syarikat. *Lawatan ke kedai-kedai dan kedai-kedai sebutan dalam industri fesyen dan kemewahan.... [-]
Sepanyol Madrid
Oktober 2019
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CREA Geneva | INSEEC GROUP

Master Antarabangsa dalam Pemasaran Mewah telah diilhamkan untuk menawarkan pelajar pemahaman yang kukuh dan tepat terhadap dunia Mewah, dengan mengambil kira pertimbanga ... [+]

Pemahaman penuh terhadap dinamik baru yang digunakan untuk kemewahan

Dalam persekitaran yang bergerak pantas di mana sempadan mewah sedang dicabar dan kabur, program ini akan memberikan pemahaman penuh tentang dinamik baru yang digunakan untuk Mewah. Master Antarabangsa dalam Pemasaran Mewah telah diilhamkan untuk menawarkan pelajar pemahaman yang kukuh dan tepat terhadap dunia Mewah, dengan mengambil kira pertimbangan baru peraturan yang sangat berkaitan dengan persepsi pengguna baru, cabaran untuk persekitaran runcit serta perkhidmatan dalam talian dan CRM. Analisis akan berkisar dari kemewahan keras ke perkhidmatan, mulai dari perjalanan ke makanan dan minuman.

Program Kursus

Penjenamaan... [-]

Switzerland Geneva
Oktober 2019
Sepenuh masa
17 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu