MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik 2 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Global 2019

Isu mengambil kelebihan komersial dengan apa-apa antarabangsa persamaan, perbezaan, dan peluang pekerjaan dengan tujuan mencapai matlamat global dianggap sebagai pemasaran global. Ijazah sarjana dalam Pemasaran Global direka untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang terbaik dalam pemasaran strategik dan apa-apa kebolehan mengurus yang berkaitan. Ini adalah keperluan utama untuk pembangunan, pengurusan dan pelaksanaan mana-mana pasaran sasaran di peringkat antarabangsa. Program ini adalah objektif dalam mencapai penyebaran kualiti kemahiran kepada semua pelajar mengingati baris ini kerjaya. Profesional muda itu mengambil untuk program ini untuk pengetahuan lanjutan dan kemahiran praktikal dalam persekitaran pasaran global. Program ini menggariskan kaedah yang efektif untuk menghantar isyarat yang jelas kepada semua pelajar sejauh corak pasaran antarabangsa dan tempatan yang berkenaan. Isu global mengambil pasaran dengan kesan yang besar.Pemahaman yang menyeluruh ke atas semua teori dan amalan pada trend pengguna global yang ketara dikendalikan melalui program ini. Program sarjana direka untuk menyerlahkan pemasaran perniagaan-ke-perniagaan dalam rangka kerja yang berasaskan tahap maju di peringkat global. Peluang kerjaya mendatangkan faedah oleh selesainya induk dalam program Pemasaran Global banyak dan pelajar mempunyai peluang untuk membentuk profesion mereka. Setiap organisasi berusaha untuk memahami faktor-faktor antarabangsa yang memainkan peranan yang besar dalam arena pemasaran. Profesional yang berkelayakan dalam bidang pemasaran global boleh melakukan ini dengan bijak. Program ini boleh didapati di seluruh dunia kini.

2 Hasil dalam Pemasaran Global Filter

Sarjana Pemasaran Global

Victoria University of Wellington
Kampus Sepenuh masa 12 months November 2019 New Zealand Wellington

Dapatkan kedudukan dalam dunia perniagaan dengan program pascasiswazah yang intensif, profesional yang ditawarkan oleh Victoria Business School. Pilih daripada Master of Global Management (MGMgmt) atau Master of Global Marketing (MGMktg).

Master pengurusan global & master pemasaran global

Victoria University of Wellington, Business School
Kampus Sepenuh masa 12 months November 2019 New Zealand Wellington

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat strategi perniagaan dalam konteks global.