MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Global di New Zealand

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Bidang pemasaran global berkaitan dengan promosi produk pada skala global. Kajian dalam bidang ini boleh meliputi proses merancang dan membangunkan produk, menghasilkan mereka dan memasarkannya kepada dunia.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Sarjana dalam Pemasaran Global di New Zealand

2 Hasil dalam Pemasaran Global, New Zealand Filter

Sarjana Pemasaran Global

Victoria University of Wellington
Kampus Sepenuh masa 12 months November 2019 New Zealand Wellington

Dapatkan kedudukan dalam dunia perniagaan dengan program pascasiswazah yang intensif, profesional yang ditawarkan oleh Victoria Business School. Pilih daripada Master of Global Management (MGMgmt) atau Master of Global Marketing (MGMktg).

Master pengurusan global & master pemasaran global

Victoria University of Wellington, Business School
Kampus Sepenuh masa 12 months November 2019 New Zealand Wellington

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat strategi perniagaan dalam konteks global.