Filter
Ijazah Sarjana
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Global di New Zealand

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Bidang pemasaran global berkaitan dengan promosi produk pada skala global. Kajian dalam bidang ini boleh meliputi proses merancang dan membangunkan produk, menghasilkan mereka dan memasarkannya kepada dunia.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Sarjana dalam Pemasaran Global di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pemasaran Global, New Zealand

Victoria University of Wellington

Dapatkan kedudukan dalam dunia perniagaan dengan program pascasiswazah yang intensif, profesional yang ditawarkan oleh Victoria Business School. Pilih daripada Master of ... [+]

Pemikiran global dalam dunia yang berkaitan

Dapatkan kedudukan dalam dunia perniagaan dengan program pascasiswazah yang intensif, profesional yang ditawarkan oleh Victoria Business School. Pilih daripada Master of Global Management (MGMgmt) atau Master of Global Marketing (MGMktg).

Bina pada ijazah sarjana dan dapatkan kemahiran berharga dalam pengurusan, pemasaran dan perniagaan. Program Master 180-mata adalah berdasarkan kursus dan termasuk penempatan industri di mana anda akan mendapat pengalaman dunia nyata atau projek penyelidikan di mana anda akan menyiasat aspek teori topik semasa di bawah perdebatan.

Menjadi salah satu generasi pemimpin generasi akan datang yang boleh menerapkan strategi perniagaan dalam konteks global dan menggunakannya sebagai kenderaan untuk pertumbuhan.... [-]

New Zealand Wellington
November 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat st ... [+]

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat strategi perniagaan dalam konteks global.

SARJANA PENGURUSAN GLOBAL MASTER PEMASARAN GLOBAL

Keuntungan Masters anda dalam 12 bulan. Dua program pasca siswazah baru dari Business School Victoria kepada graduan ijazah mana-mana.

Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar minat anda untuk belajar di Trimester 3 2017, hubungi kami.

[-]
New Zealand Wellington
November 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu