Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Greater London United Kingdom

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Greater London United Kingdom

Pemasaran Fesyen

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pelajar yang belajar pemasaran fesyen belajar tentang pelbagai bidang dalam industri fesyen. Bersama-sama dengan fesyen dan perniagaan kursus asas, kelas biasa termasuk penyelidikan fesyen pasaran, analisis fesyen dan ramalan, perdagangan visual dan strategi promosi.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Terbaik Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Greater London di UK

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Pemasaran Fesyen United Kingdom Greater London. Cuba kategori kami MSc Pemasaran Fesyen.
Pemasaran Fesyen

Search for similar programs here