Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di India

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Fesyen di India

Pemasaran Fesyen

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Dengan Sarjana Pemasaran Fesyen, anda boleh memajukan kerjaya anda dan membuat kempen pemasaran yang berjaya untuk produk fesyen. Pelajar akan mempelajari aspek pemasaran yang penting dan bagaimana ia digunakan untuk industri fesyen.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di India

Baca lebih lanjut

Master Dalam Pemasaran Fesyen

Pearl Academy
Campus Sepenuh masa Sambilan July 2018 India New Delhi + 1 lagi

MA dalam Pemasaran Fesyen menyediakan laluan holistik dan meluas untuk mengubah pelajar menjadi pemimpin pemikiran dengan pendekatan yang strategik. laluan ini memudahkan pembelajaran pelajar untuk menyelesaikan masalah yang kompleks dan mencabar dalam konteks perniagaan fesyen. [+]

MA dalam Pemasaran Fesyen menyediakan laluan holistik dan meluas untuk mengubah pelajar menjadi pemimpin pemikiran dengan pendekatan yang strategik. laluan ini memudahkan pembelajaran pelajar untuk menyelesaikan masalah yang kompleks dan mencabar dalam konteks perniagaan fesyen.

MA ini melihat membangunkan individu untuk bekerja sebagai pengurus dan pakar dalam industri fesyen yang dinamik di India dan di luar negara, di samping meningkatkan keupayaan mereka untuk bekerja dengan sendiri arah, profesionalisme dan keaslian dalam domain fesyen. Program ini mempunyai struktur dua, membolehkan kemasukan kepada calon-calon yang mempunyai kelayakan fesyen sebelumnya atau pengalaman yang setaraf industri fesyen (Kategori A) atau sebaliknya, (Kategori B).... [-]