Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Greece

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Fesyen di Greece

Pemasaran Fesyen

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pelajar yang belajar pemasaran fesyen belajar tentang pelbagai bidang dalam industri fesyen. Bersama-sama dengan fesyen dan perniagaan kursus asas, kelas biasa termasuk penyelidikan fesyen pasaran, analisis fesyen dan ramalan, perdagangan visual dan strategi promosi.

Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Greece

Baca lebih lanjut

Reka Bentuk Ma Yang Mengkhusus Dalam Promosi Fesyen

AAS College
Campus Sepenuh masa 13  September 2018 Yunani Thessaloniki

MA Design - Promosi fesyen tentu laluan memberikan peluang promoter inovatif untuk meneroka kepentingan peribadi di peringkat lepasan ijazah, disokong oleh penyelidikan yang banyak, dan digabungkan dengan manfaat perdebatan dan peer review. Individu itu kemudiannya akan dapat melihat tempat mereka di dalam industri pelbagai rupa masa depan. [+]

Pengajaran melibatkan gabungan ceramah, seminar, tutorial, persembahan dan perhubungan industri, dan penilaian berterusan. Teori yang menjadi asas amalan dibangunkan serentak di seluruh setiap semester dan Perjanjian dirundingkan Bahagian I dan II membolehkan pelajar memperoleh keupayaan untuk membangunkan dan menghalusi cadangan, yang menyokong projek utama mereka, dan memikirkan kemajuan peribadi. Pelajar dijangka contextualize kerja mereka dalam rangka kerja semasa, dan membangunkan kemahiran menilai untuk menyuarakan pandangan mereka. Kaedah Penyelidikan dan Aplikasi memperkenalkan pelajar kepada pelbagai alat penyelidikan analisis, membentuk asas bagi semua projek kendiri yang mendalam mengenai program ini. Kursus ini bertujuan untuk membangunkan kuasa intelektual dan mempunyai daya imaginasi pelajar melalui program pengajian yang terbentuk dari perpaduan antara teori dan amalan. Ia menyediakan graduan dengan persekitaran yang memberangsangkan di mana perkara yang boleh ditukar dan disokong melalui penyelidikan kreatif fakta, dibangunkan dan konteks. Kami mencabar pelajar-pelajar kita untuk mengambil kedudukan yang kritikal berhubung dengan teori-teori yang sedia ada dan menggalakkan sambungan baru dalam bidang fesyen yang mencabar sempadan reka bentuk tradisional.... [-]