Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Syarikat

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Syarikat

Pemasaran Fesyen

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

program pemasaran fesyen tumpuan kepada kedua-dua belah pihak seni dan korporat industri fesyen. Pelajar boleh belajar tentang analisis pasaran, perdagangan visual, membeli fesyen, mengenal pasti trend, reka bentuk fesyen dan pengurusan kempen promosi.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana dalam Pemasaran Fesyen di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut

Induk (MPS) dalam pemasaran fesyen

LIM College
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Sarjana Pengajian Profesional (MPS) dalam Pemasaran Fesyen adalah program siswazah 30 kredit. Setiap kursus telah direka untuk memberikan anda pemasaran semasa dan trend perniagaan untuk mendapat kelebihan daya saing dalam sektor pemasaran fesyen hari ini. [+]

Pemasaran Fesyen menyiasat hubungan antara perniagaan dalam industri fesyen dan pengguna termasuk pembangunan, promosi, pengiklanan, dan aspek-aspek industri peruncitan global ini. Pemasaran Fesyen berfungsi dengan menggunakan trend semasa dalam fesyen untuk menganalisis, membangun dan melaksanakan strategi jualan merentasi pelbagai medium.

Pemasar fesyen yang berjaya memahami bahawa trend pengguna mengiktiraf, penjenamaan yang kukuh dan imej produk wajar semua elemen penting untuk membina kempen yang berkesan dan bermakna.

Yang Sarjana Pengajian Profesional (MPS) dalam Pemasaran Fesyen adalah program siswazah 30 kredit. Setiap kursus telah direka untuk memberikan anda pemasaran semasa dan trend perniagaan untuk mendapat kelebihan daya saing dalam sektor pemasaran fesyen hari ini. Yang pertama adalah 24 kredit kursus teras yang berujung pada sebuah projek Capstone tiga kredit menggunakan kemahiran yang dibangunkan sepanjang program. Semua pelajar juga perlu mengambil internship tiga kredit. ... [-]