MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik 53 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital 2019

Pemasaran Digital memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi, media baru dan internet untuk berkomunikasi tawaran berharga daripada perniagaan atau organisasi kepada pelanggan, pelanggan dan masyarakat umum. Memeluk kemungkinan seolah-olah tiada batasan pesat membangun saling global adalah salah satu perniagaan yang paling bijak bergerak syarikat yang boleh membuat hari ini, dan graduan dari program Sarjana Pemasaran Digital adalah yang berkelayakan untuk membimbing syarikat-syarikat ke arah masa depan yang lebih menguntungkan. Kursus-kursus dalam program Sarjana Pemasaran Digital merangkumi semua elemen penting dalam disiplin Pemasaran, seperti strategi, pengurusan jenama, etika, keberkesanan, penyelidikan, segmentasi, pengaktifan, penguasaan dan lebih dengan tumpuan tambahan kepada pelaksanaan kemahiran melalui teknologi dalam dunia digital .

Sarjana dalam program Pemasaran Digital ditawarkan di universiti-universiti di bandar-bandar di seluruh dunia: di London, Sao Paulo, Barcelona, ​​Dublin, Geneva, dan banyak lagi.Program ini boleh didapati pada masa atau separuh masa yang penuh, dan beberapa program bahkan ada disediakan mod kajian pembelajaran dalam talian atau melalui jarak, membuat Sarjana Pemasaran Digital kedua-dua ganjaran dan mudah.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya impian anda, tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut mengenai program Sarjana Pemasaran Digital. Anda juga boleh meminta maklumat yang akan dihantar kepada anda secara langsung dari sekolah-sekolah hanya dalam satu minit!

53 Hasil dalam Pemasaran Digital Filter

Sarjana Pemasaran dan Perniagaan Digital

ESDES Lyon Business School
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Perancis Lyon

Matlamat: Untuk mendapatkan kecekapan yang relevan untuk meneruskan kerjaya dalam syarikat B2B dan B2C dalam persekitaran antarabangsa.

Sarjana dalam Pemasaran Digital

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Kampus Sepenuh masa 17 months Oktober 2019 Switzerland Geneva

Master dalam Pemasaran Digital

Sarjana dalam Pemasaran Digital

Harbour Space
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Program Master dalam Pemasaran Digital dirancang untuk mengembangkan generasi baru pakar pemasaran terkemuka - profesional celik digital yang dapat memanfaatkan pertumbuhan teknologi dalam talian yang meledak dengan menggunakan alat yang paling canggih dan inovatif dalam pekerjaan harian mereka.

Master dalam Pemasaran Digital

EUDE Escuela Europea De Dirección De Empresas
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 1500 hours Jun 2019 Sepanyol Madrid + 2 lagi

Salah satu profil utama yang kini dituntut oleh syarikat mempunyai kaitan dengan persekitaran digital. Atas sebab ini, Master dalam Pemasaran Digital bukan sahaja akan menyediakan anda untuk memimpin projek strategi dalam talian, tetapi ia akan membantu anda menguatkan CV anda.

Strategi Khusus MBA

IDRAC Business School
Kampus Sepenuh masa 8 - 24 months Sept. 2019 Perancis Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens + 8 lagi

Hari ini, melalui media digital (telefon pintar, tablet, komputer, dll.), Pemasaran digital menawarkan perniagaan dan merek cara untuk menjana pertumbuhan sementara mengawal pulangan pelaburan dan hubungan pelanggan. Ini mendalam membawa metodologi dan teknik yang diperlukan untuk membina dan mempraktikkan strategi "pemasaran digital".

Transformasi Digital Master Khusus, Pemasaran

emlyon business school
Kampus Sepenuh masa 2 semesters Sept. 2019 Perancis Lyon

Semua organisasi kini menghadapi perubahan besar dalam peraturan permainan kompetitif disebabkan penggunaan teknologi digital. Peralihan ini telah sering dimulakan dengan melabur di tempat pertama dimensi komersial dan pemasaran. Transformasi digital adalah global dan sistemik: ia adalah model ekonomi, model organisasi, cara mencipta dan mengedarkan nilai, dan oleh itu semua rantaian nilai dalam ekosistem mereka yang akan dicipta semula.

Sarjana dalam Pemasaran Digital

Kozminski University
Kampus Sepenuh masa 2 years Oktober 2019 Poland Warsaw

Program Pemasaran Digital adalah pengkhususan baru yang inovatif dalam bidang pengurusan, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Seorang graduan Pemasaran Digital akan memperolehi pelbagai kecekapan dan kemahiran khusus yang membolehkan pembinaan karir cepat praktikal di setiap syarikat.

Program Dual Master dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital | Pemasaran Antarabangsa

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Dual dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital / Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Penjualan adalah Master secara sepenuh masa satu tahun (diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Sepanyol), yang beroperasi di dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).

Sarjana Media, Pengurusan dan Teknologi Digital (MMT)

Ludwig-Maximilians-University Munich
Kampus Sepenuh masa 4 - 4 semesters Oktober 2019 Jerman Munich

The M.Sc. dalam "Media, Pengurusan dan Teknologi Digital" (MMT) mengajar topik yang berkaitan dengan pengurusan dan penerapan teknologi digital, contohnya dalam industri media dan Internet. Ia adalah program dua tahun yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan ditawarkan secara bersama oleh Sekolah Pengurusan Munich dan Institut Informatika, kedua-duanya di Ludwig-Maximilians-Universität München (LMU).

Sarjana dalam Pemasaran Digital

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Kampus Online Sepenuh masa 1 year Julai 2019 Sepanyol Barcelona Valencia + 2 lagi

Program latihan profesional yang intensif sepanjang tahun akademik ini direka untuk menghasilkan profesional dalam bidang Pemasaran Digital. Program ini mungkin memberi manfaat khusus kepada pelajar yang mempelajari kursus dalam perhotelan, pelancongan, pengiklanan, perniagaan, media massa, pemasaran, komunikasi, perhubungan awam dan mata pelajaran yang berkaitan di mana penghargaan terhadap e-dagang, e-pemasaran, e-iklan, media sosial diperlukan. Pemasaran digital adalah bidang amalan profesional yang memerlukan kemahiran komunikasi lisan dan tertulis yang kuat, ketepatan dan perhatian kepada perincian, kemahiran kerja berpasukan yang cemerlang dan pada masa yang sama dapat bekerja secara bebas, keupayaan untuk membawa banyak projek serentak, kemahiran kreatif untuk memberikan ide-ide inovatif, keupayaan untuk bekerja di bawah tekanan dan menghormati tarikh akhir, pengetahuan yang baik mengenai rangkaian dan kemahiran analisis.

Sarjana Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital MMDI

Fundesem Business School
Kampus Sepenuh masa Oktober 2019 Sepanyol Alicante

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu tuan pertama dari keistimewaan ini yang telah di Sepanyol. Lebih daripada 600 pelajar telah melepasi kelas kami yang kini menduduki jawatan tanggungjawab di syarikat.

Sarjana dalam Pemasaran Digital

ESEI International Business School Barcelona
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 year Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Pemasaran Digital ESEI akan melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan oleh permulaan dan perbadanan di seluruh dunia. Sempurna untuk profesional berorientasikan hasil, kreatif, kelayakan ini akan menyediakan anda kejayaan dalam bidang pemasaran dalam talian yang sangat kompetitif.

Sarjana dalam Komunikasi, Media Sosial

Up Level School of Management
Kampus Sambilan 100 - 100 hours Apr. 2020 Itali Milan Rome Naples + 2 lagi

Master dalam Komunikasi, Media Sosial dan Pemasaran Web adalah latihan moden dan inovatif yang menyediakan profesional dalam bidang Pemasaran Web dan komunikasi perniagaan dalam talian. Tidak seperti kursus Pemasaran Web yang lain yang lebih klasik, ia bertujuan untuk menjadi alat yang lebih lengkap: ia adalah tuan khusus dalam Pemasaran Media Sosial, Pengiklanan Dalam Talian dan asas-asas Web Copywriting, yang direka mengikut teknik komunikasi yang paling moden dan perkembangan terbaru. daripada sektor ini. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords akan menjadi alat sehari-hari dalam kerja anda.

Sarjana Pemasaran dan Pengiklanan dalam Era Digital

ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada
Kampus Sepenuh masa 1 year November 2019 Sepanyol Granada

Dengan Ijazah Sarjana Profesional dalam Pemasaran dan Pengiklanan, anda akan dapat memperoleh pengetahuan penting untuk mencipta jenama yang kukuh dan meletakkannya di pasaran melalui strategi pembezaan, inovasi, pelaksanaan, pertumbuhan dan kawalan. Belajarlah untuk memimpin jabatan enjin mana-mana syarikat atau organisasi. Di tapak

Sarjana Pemasaran Dalam Talian dan Perdagangan Elektronik

EAE Business School
Kampus Sepenuh masa 12 months Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Master dalam Pemasaran Dalam Talian dan Perdagangan Elektronik direka bentuk untuk melatih para profesional Pemasaran yang tahu cara menggabungkan saluran, media dan bahasa baru dalam strategi komersial dan hubungan mereka dengan klien. Untuk ini, teknik, peralatan dan kecekapan khusus persekitaran digital akan ditangani, termasuk analisis keputusan yang menjamin pulangan pelaburan dalam tindakan ini. Oleh itu, berdasarkan pendekatan yang dekat dengan perancangan projek, semua aspek utama yang membolehkan pembangunan strategi komunikasi, hubungan dan jualan digital yang berjaya akan dilindungi.