MASTERSTUDIES.COM.MY

Sarjana dalam Pemasaran Digital

Terbaik 51 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital 2019

Pemasaran Digital memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi, media baru dan internet untuk berkomunikasi tawaran berharga daripada perniagaan atau organisasi kepada pelanggan, pelanggan dan masyarakat umum. Memeluk kemungkinan seolah-olah tiada batasan pesat membangun saling global adalah salah satu perniagaan yang paling bijak bergerak syarikat yang boleh membuat hari ini, dan graduan dari program Sarjana Pemasaran Digital adalah yang berkelayakan untuk membimbing syarikat-syarikat ke arah masa depan yang lebih menguntungkan. Kursus-kursus dalam program Sarjana Pemasaran Digital merangkumi semua elemen penting dalam disiplin Pemasaran, seperti strategi, pengurusan jenama, etika, keberkesanan, penyelidikan, segmentasi, pengaktifan, penguasaan dan lebih dengan tumpuan tambahan kepada pelaksanaan kemahiran melalui teknologi dalam dunia digital .

Sarjana dalam program Pemasaran Digital ditawarkan di universiti-universiti di bandar-bandar di seluruh dunia: di London, Sao Paulo, Barcelona, ​​Dublin, Geneva, dan banyak lagi.Program ini boleh didapati pada masa atau separuh masa yang penuh, dan beberapa program bahkan ada disediakan mod kajian pembelajaran dalam talian atau melalui jarak, membuat Sarjana Pemasaran Digital kedua-dua ganjaran dan mudah.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya impian anda, tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut mengenai program Sarjana Pemasaran Digital. Anda juga boleh meminta maklumat yang akan dihantar kepada anda secara langsung dari sekolah-sekolah hanya dalam satu minit!

51 Results in Pemasaran Digital

Sarjana dalam Pemasaran Digital

Harbour Space
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Program Master dalam Pemasaran Digital dirancang untuk mengembangkan generasi baru pakar pemasaran terkemuka - profesional celik digital yang dapat memanfaatkan pertumbuhan teknologi dalam talian yang meledak dengan menggunakan alat yang paling canggih dan inovatif dalam pekerjaan harian mereka.


Sarjana dalam Pemasaran Digital

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Campus Sepenuh masa 17  October 2019 Switzerland Geneva

Master dalam Pemasaran Digital


Sarjana dalam Pemasaran Digital

Kozminski University
Campus Sepenuh masa October 2019 Poland Warsaw

Program Pemasaran Digital adalah pengkhususan baru yang inovatif dalam bidang pengurusan, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Seorang graduan Pemasaran Digital akan memperolehi pelbagai kecekapan dan kemahiran khusus yang membolehkan pembinaan karir cepat praktikal di setiap syarikat.


Pengurusan Perniagaan Sarjana Khusus

emlyon business school
Campus Sepenuh masa September 2019 Perancis Lyon

Semua organisasi kini menghadapi perubahan besar dalam peraturan permainan kompetitif disebabkan penggunaan teknologi digital. Peralihan ini telah sering dimulakan dengan melabur di tempat pertama dimensi komersial dan pemasaran. Transformasi digital adalah global dan sistemik: ia adalah model ekonomi, model organisasi, cara mencipta dan mengedarkan nilai, dan oleh itu semua rantaian nilai dalam ekosistem mereka yang akan dicipta semula.


Sarjana Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital MMDI

Fundesem Business School
Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Alicante

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu tuan pertama dari keistimewaan ini yang telah di Sepanyol. Lebih daripada 600 pelajar telah melepasi kelas kami yang kini menduduki jawatan tanggungjawab di syarikat.


Program Dual Master dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital | Pemasaran Antarabangsa

IQS – Universitat Ramon Llull
Campus Sepenuh masa October 2019 Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Dual dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital / Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Penjualan adalah Master secara sepenuh masa satu tahun (diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Sepanyol), yang beroperasi di dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).


Sarjana Media, Pengurusan dan Teknologi Digital (MMT)

Ludwig-Maximilians-University Munich
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Munich

Program induk &quot;Media, Pengurusan dan Teknologi Digital&quot; (MMT) menangani soalan-soalan yang berkaitan dengan pengurusan dan penerapan teknologi digital dalam konteks media dan industri Internet. Ia adalah program sarjana Sarjana Sains (M.Sc.) yang berturut-turut berturut-turut yang diajarkan dalam Bahasa Inggeris dan ditawarkan secara bersama oleh Sekolah Pengurusan Munich dan Institut Informatika, kedua-duanya di <span translate="no">Ludwig-Maximilians-Universität München</span> (LMU) . Program ini dibiayai sepenuhnya oleh inisiatif &quot;Digitaler Campus Bayern&quot; yang merupakan sebahagian daripada strategi digitalisasi Bavaria &quot;BAYERN DIGITAL&quot;.


Sarjana dalam Komunikasi, Media Sosial

Up Level School of Management
Campus Sambilan 100 - 100  April 2019 Itali Milan Rome Naples + 2 lagi

Master dalam Komunikasi, Media Sosial dan Pemasaran Web adalah latihan moden dan inovatif yang menyediakan profesional dalam bidang Pemasaran Web dan komunikasi perniagaan dalam talian. Tidak seperti kursus Pemasaran Web yang lain yang lebih klasik, ia bertujuan untuk menjadi alat yang lebih lengkap: ia adalah tuan khusus dalam Pemasaran Media Sosial, Pengiklanan Dalam Talian dan asas-asas Web Copywriting, yang direka mengikut teknik komunikasi yang paling moden dan perkembangan terbaru. daripada sektor ini. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords akan menjadi alat sehari-hari dalam kerja anda.


Sarjana dalam Pemasaran Digital

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campus Online Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Barcelona Valencia + 2 lagi

Program latihan profesional yang intensif sepanjang tahun akademik ini direka untuk menghasilkan profesional dalam bidang Pemasaran Digital. Program ini mungkin memberi manfaat khusus kepada pelajar yang mempelajari kursus dalam perhotelan, pelancongan, pengiklanan, perniagaan, media massa, pemasaran, komunikasi, perhubungan awam dan mata pelajaran yang berkaitan di mana penghargaan terhadap e-dagang, e-pemasaran, e-iklan, media sosial diperlukan. Pemasaran digital adalah bidang amalan profesional yang memerlukan kemahiran komunikasi lisan dan tertulis yang kuat, ketepatan dan perhatian kepada perincian, kemahiran kerja berpasukan yang cemerlang dan pada masa yang sama dapat bekerja secara bebas, keupayaan untuk membawa banyak projek serentak, kemahiran kreatif untuk memberikan ide-ide inovatif, keupayaan untuk bekerja di bawah tekanan dan menghormati tarikh akhir, pengetahuan yang baik mengenai rangkaian dan kemahiran analisis.


Sarjana Pemasaran Dalam Talian dan Perdagangan Elektronik

EAE Business School
Campus Sepenuh masa 12  October 2019 Sepanyol Madrid

Master dalam Pemasaran Dalam Talian dan Perdagangan Elektronik direka bentuk untuk melatih para profesional Pemasaran yang tahu cara menggabungkan saluran, media dan bahasa baru dalam strategi komersial dan hubungan mereka dengan klien. Untuk ini, teknik, peralatan dan kecekapan khusus persekitaran digital akan ditangani, termasuk analisis keputusan yang menjamin pulangan pelaburan dalam tindakan ini. Oleh itu, berdasarkan pendekatan yang dekat dengan perancangan projek, semua aspek utama yang membolehkan pembangunan strategi komunikasi, hubungan dan jualan digital yang berjaya akan dilindungi.


Pemasaran Digital Master

IEA Paris
Campus Sepenuh masa October 2019 Perancis Paris

Pemasaran Digital Master bertujuan pelajar yang memahami bahawa dunia sedang berubah dan pelaku ekonomi mesti berkembang. Ia bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran pengantaraan supaya mereka tahu bagaimana untuk menjangka, menyusun semula, membayangkan, mempengaruhi dan bekerjasama hari ini di dunia esok di mana inovasi mengganggu akan menjadi satu-satunya leitmotiv. Syarikat-syarikat Perancis berada di barisan hadapan inovasi dan mengubah diri mereka dalam struktur dan organisasi mereka untuk mewujudkan atau mengalu-alukan pekerjaan dan fungsi esok.


Sarjana dalam Pemasaran Digital

ESIC Business & Marketing School
Campus Sambilan 12  October 2019 Sepanyol Madrid Barcelona + 1 lagi

Master dalam Pemasaran Digital adalah program inovatif, akademik yang didorong oleh amalan, berasaskan amalan dan pemasaran, yang mencerminkan cabaran semasa pasaran. Objektif utama MDM adalah untuk membantu dan menyokong para pelajar untuk membuat peralihan ke dalam pengurusan strategik, dalam bidang pemasaran digital khususnya. Dengan melengkapkan MDM, peserta akan memperoleh kemahiran dan pengetahuan utama untuk menilai, mengurus, dan melaksanakan strategi pemasaran digital sambil memperkukuhkan keupayaan mereka untuk menghadapi dan menyelesaikan cabaran kompleks dalam persekitaran pemasaran yang semakin global / digital.


Sarjana Pemasaran Digital dan Media Sosial

Seeway - Barcelona
Campus Sambilan October 2019 Sepanyol Barcelona

Master dalam Pemasaran Digital dan Media Sosial bertujuan profesional yang bertanggungjawab untuk mengurus dan meningkatkan kehadiran dalam talian laman web anda, menawarkan latihan yang berorientasikan sepenuhnya kepada aplikasi praktikal dalam persekitaran profesional dan kajian kes-kes sebenar.


Master Resmi Pemasaran dan Pengiklanan Digital

Universidad Nebrija
Online Sepenuh masa Sambilan February 2020 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Master dalam Pemasaran dan Pengiklanan Digital melatih para profesional yang khusus dalam komunikasi, pemasaran dan pengiklanan digital yang mampu membuat keputusan strategik di pasaran ini, secara online tanpa balas.


Marketing Master Digital

Aula Creactiva
Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Madrid

The Marketing Master Digital