Filter
Ijazah Sarjana
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Poland

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

profesional pemasaran digital adalah pakar dalam mempromosikan jenama dan produk di media sosial, aplikasi mudah alih, mesej teks, radio digital dan televisyen, dan bentuk baru muncul platform digital. Mereka juga berusaha untuk membuat kempen yang berjaya dan mesej yang direka khusus untuk setiap jenis saluran.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Digital, Poland

Kozminski University

Program Pemasaran Digital adalah pengkhususan baru yang inovatif dalam bidang pengurusan, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Seorang graduan Pemasaran Digital akan me ... [+]

Program Pemasaran Digital adalah pengkhususan baru yang inovatif dalam bidang pengurusan, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris.

Kajian ini bertujuan untuk mendidik seorang pengurus pemasaran moden yang:

Dengan mahir bergerak melalui keadaan ekonomi digital, memahami dunia kontemporari dan pelanggan moden.Mengetahui bagaimana Internet boleh mengubah bukan sahaja pemasaran tetapi juga seluruh organisasi dan tahu cara melaksanakan perubahan sedemikian dengan berkesan.Memahami bagaimana teknologi moden, iaitu media sosial, mudah alih, kecerdasan buatan atau automasi, menukar fungsi syarikat.Akan dapat membuat strategi, pelan, dan tugas yang berkaitan dengan pemasaran internet dengan berkesan (termasuk pemasaran media sosial).Sempurna mengetahui dan dapat menggunakan alat yang berkaitan dengan promosi online (misalnya Iklan Facebook, Google Adwords, sistem pemasaran otomatisasi atau sistem pemasaran e-mel).Mengetahui cara memulakan dan menjalankan kedai dalam talian, memahami kemungkinan akibat daripada penggunaan model perniagaan dalam talian (contohnya crowdsourcing, perkongsian ekonomi, model freemium dll.).Sempurna mengetahui analitik web, boleh menggunakan alat seperti Google Analytics, Brand24, Sotrender dan banyak lagi.Mengetahui asas-asas grafik komputer dan penyediaan bahan video dalam talian.Boleh bekerjasama dalam persekitaran maya (pasukan maya).Semasa pengajiannya, pelajar itu sentiasa berhubung dengan e-pemasaran dan amalan perniagaan.Mengiktiraf peluang pembangunan mana-mana organisasi, hasil dari fenomena transformasi digital, di mana setiap syarikat atau institusi berlalu.Boleh berfungsi secara bebas dalam persekitaran antarabangsa sejak program dijalankan dalam Bahasa Inggeris.Nilai unikRakan-rakan kajian ini diiktiraf jenama dari dunia digital, termasuk Accenture, Sotrender, Brand24, Salesmanago, yang menawarkan pelajar antara lain latihan magang, program persijilan, akses percuma ke alat dalam talian, ceramah tetamu dan pertemuan dengan pengamal.Program pengkhususan ini terdiri daripada banyak subjek teras (lebih 800 jam didaktik), dijalankan dalam bentuk bengkel interaktif,... [-]
Poland Warsaw
Oktober 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu