MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Perancis

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Masih di bawah doket keseluruhan Sarjana Pemasaran, Sarjana dalam Pemasaran Digital program siswazah membawa sentuhan moden untuk pemasaran. Bagaimana untuk menggunakan teknologi moden dan pilihan untuk cemerlang dalam pemasaran adalah matlamat keseluruhan kursus ini.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Perancis

6 Hasil dalam Pemasaran Digital, Perancis Filter

Pengurus Online Pemasaran Digital Online Master (ISEFAC)

IONISx
Online Sambilan 18 months Sept. 2019 Perancis France Online Reunion (Fr.) Belgium Online Niger Algeria Online Mauritius Canada Online Martinique (Fr.) Congo ROC (Brazzaville) Online Madagascar Cote d'Ivoire Online Luxembourg French Guiana Online Liechtenstein French Polynesia Online Lubnan Gabon Online Gabon Lebanon Online Polinesia Perancis Liechtenstein Online Guiana Perancis Luxembourg Online Cote d'Ivoire Madagascar Online Republik Congo Martinique Online Kanada Mauritius Online Algeria Niger Online Belgium Reunion Online Switzerland Switzerland Online + 34 lagi

Menjadi pengurus pemasaran dan komunikasi yang lengkap, menguasai aspek kreatif, produktif dan strategik semua media digital.

Pemasaran Digital Master

IEA Paris
Kampus Sepenuh masa 2 years Oktober 2019 Perancis Paris

Pemasaran Digital Master bertujuan pelajar yang memahami bahawa dunia sedang berubah dan pelaku ekonomi mesti berkembang. Ia bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran pengantaraan supaya mereka tahu bagaimana untuk menjangka, menyusun semula, membayangkan, mempengaruhi dan bekerjasama hari ini di dunia esok di mana inovasi mengganggu akan menjadi satu-satunya leitmotiv. Syarikat-syarikat Perancis berada di barisan hadapan inovasi dan mengubah diri mereka dalam struktur dan organisasi mereka untuk mewujudkan atau mengalu-alukan pekerjaan dan fungsi esok.

Transformasi Digital Master Khusus, Pemasaran

emlyon business school
Kampus Sepenuh masa 2 semesters Sept. 2019 Perancis Lyon

Semua organisasi kini menghadapi perubahan besar dalam peraturan permainan kompetitif disebabkan penggunaan teknologi digital. Peralihan ini telah sering dimulakan dengan melabur di tempat pertama dimensi komersial dan pemasaran. Transformasi digital adalah global dan sistemik: ia adalah model ekonomi, model organisasi, cara mencipta dan mengedarkan nilai, dan oleh itu semua rantaian nilai dalam ekosistem mereka yang akan dicipta semula.

Strategi Khusus MBA

IDRAC Business School
Kampus Sepenuh masa 8 - 24 months Sept. 2019 Perancis Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens + 8 lagi

Hari ini, melalui media digital (telefon pintar, tablet, komputer, dll.), Pemasaran digital menawarkan perniagaan dan merek cara untuk menjana pertumbuhan sementara mengawal pulangan pelaburan dan hubungan pelanggan. Ini mendalam membawa metodologi dan teknik yang diperlukan untuk membina dan mempraktikkan strategi "pemasaran digital".

Sarjana dalam Undang-undang Digital dan Pengurusan

ESDES Lyon Business School
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Perancis Lyon

UCLy Fakulti Undang-Undang dan ESDES mewujudkan pengkhususan baru, menawarkan yang terbaik dari kedua-dua Sekolah: kepakaran dan undang-undang pengurusan dalam dunia digital.

Sarjana Pemasaran dan Perniagaan Digital

ESDES Lyon Business School
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Perancis Lyon

Matlamat: Untuk mendapatkan kecekapan yang relevan untuk meneruskan kerjaya dalam syarikat B2B dan B2C dalam persekitaran antarabangsa.