Filter
Ijazah Sarjana
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Jerman

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Sarjana dalam Pemasaran Digital adalah ijazah yang memberi tumpuan dalam mengajar individu bagaimana untuk menguasai dan memanfaatkan kemungkinan pemasaran yang muncul dalam media digital. Ia akan mengajar asas yang kukuh prinsip pemasaran dan strategi dan penggunaan asas alat dan teknik digital.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Digital, Jerman

Ludwig-Maximilians-University Munich

The M.Sc. dalam "Media, Pengurusan dan Teknologi Digital" (MMT) mengajar topik yang berkaitan dengan pengurusan dan penerapan teknologi digital, contohnya dalam industri ... [+]

M.Sc yang sangat khusus dan disiplin disiplin. dalam "Media, Pengurusan dan Teknologi Digital" telah diwujudkan untuk melatih para pemimpin dan pengasas masa depan dalam perniagaan digital yang menunjukkan tahap kepakaran yang tinggi dalam persimpangan teknologi pengurusan dan digital. Oleh itu, matlamat utama adalah untuk menarik pelajar berbakat dan bercita-cita dari seluruh Eropah dan dunia lain dengan latar belakang belajar dalam bidang perniagaan dan informatika (sains komputer) atau program bersepadu yang berkaitan. Alt = "MMT adalah program pengajian Master of Science (M.Sc.) empat semester berturut-turut yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris (tiada kemahiran bahasa Jerman diperlukan), yang ditawarkan bersama oleh Sekolah Pengurusan Munich dan Institut Informatika Ludwig-Maximilians-Universität München (LMU) Secara umum, tiada yuran pengajian untuk program pengajian di LMU.... [-]

Jerman Munich
Oktober 2019
Sepenuh masa
4 - 4 semesters
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu