Filter
Ijazah Sarjana
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Jerman

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Sarjana dalam Pemasaran Digital adalah ijazah yang memberi tumpuan dalam mengajar individu bagaimana untuk menguasai dan memanfaatkan kemungkinan pemasaran yang muncul dalam media digital. Ia akan mengajar asas yang kukuh prinsip pemasaran dan strategi dan penggunaan asas alat dan teknik digital.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Pemasaran Digital, Jerman

Ludwig-Maximilians-University Munich

Program induk "Media, Pengurusan dan Teknologi Digital" (MMT) menangani soalan-soalan yang berkaitan dengan pengurusan dan penerapan teknologi digital dalam kon ... [+]

Program sarjana "Media, Pengurusan dan Teknologi" (MMT) yang sangat khusus dan interdisipliner diwujudkan untuk melatih para pemimpin dan pengasas masa depan dalam industri media (digital) yang menunjukkan tahap kepakaran yang tinggi dalam persimpangan antara media, pengurusan, dan teknologi digital. Oleh itu, matlamat utama adalah untuk menarik pelajar-pelajar yang sangat berbakat dan bercita-cita tinggi dari seluruh Eropah dan sebahagian dunia dengan latar belakang perniagaan, informatika masing-masing sains komputer atau program bersepadu lain. Program master MMT adalah program sarjana Sarjana Sains (M.Sc.) yang berturut-turut berturut-turut yang diajar sepenuhnya dalam Bahasa Inggeris dan tidak memerlukan kemahiran bahasa Jerman. Ia ditawarkan secara bersama oleh Sekolah Pengurusan Munich dan Institut Informatika Ludwig-Maximilians-Universität München (LMU). Program ini dibiayai sepenuhnya oleh inisiatif "Digitaler Campus Bayern" yang merupakan sebahagian daripada strategi digitalisasi Bavaria "BAYERN DIGITAL". Secara amnya, tiada yuran pengajian untuk menyertai program MMT.... [-]

Jerman Munich
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu