Filter
Ijazah Sarjana
Ireland

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Ireland

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Sarjana dalam Pemasaran Digital adalah ijazah yang memberi tumpuan dalam mengajar individu bagaimana untuk menguasai dan memanfaatkan kemungkinan pemasaran yang muncul dalam media digital. Ia akan mengajar asas yang kukuh prinsip pemasaran dan strategi dan penggunaan asas alat dan teknik digital.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Ireland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Digital, Ireland

Ijazah
Lokasi
Ireland
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Digital Marketing Institute

The Masters dalam Pemasaran Digital direka untuk membantu anda membangunkan kemajuan pemahaman konsep asas yang menyokong pemasaran digital dan menjual. ... [+]

The Masters dalam Pemasaran Digital direka untuk membantu anda membangunkan kemajuan pemahaman konsep asas yang menyokong pemasaran digital dan menjual. Serta memperolehi kemahiran praktikal yang diperlukan untuk melaksanakan dan menguruskan strategi pemasaran digital yang berkesan, anda juga akan membangunkan pengetahuan pakar kritikal melalui penyelidikan dan penulisan tesis anda.

Kandungan kursus direka secara eksklusif dan disampaikan oleh pakar-pakar industri, dan disahkan oleh jenama digital global termasuk Google, Facebook, Twitter dan LinkedIn. Dengan mempelajari kursus ini, anda akan mengukuhkan status anda sebagai dalam permintaan, pakar digital berpengaruh. Selepas anda telah memperoleh kelayakan anda, anda akan dapat menggunakan ilmu digital anda untuk mengemudi sebarang cabaran dalam kerjaya anda. Menikmati akses 24-jam ke kuliah video, persembahan slaid, latihan praktikal, kuiz interaktif dan rangkaian pelajar menyokong. Jangan takut hilang kelas lagi.... [-]

Ireland Dublin