MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Greece

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pemasaran digital adalah satu kaedah untuk mempromosikan perniagaan, produk dan perkhidmatan di media elektronik. Ini sering melibatkan media sosial, tetapi juga termasuk aplikasi mudah alih, papan iklan elektronik, radio digital dan televisyen, mesej teks dan saluran lain.

Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Greece

1 Hasil dalam Pemasaran Digital, Yunani Filter

Msc dalam e-perniagaan dan pemasaran digital

International Hellenic University (IHU)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 14 - 26 months Oktober 2019 Yunani Thessaloniki + 1 lagi

Kemahiran keusahawanan, apabila digabungkan dengan pengetahuan teknikal yang mendalam, boleh membawa kepada menghasilkan idea-idea inovatif dalam persekitaran e-Business saing global. Kursus baru lepasan ijazah bertujuan untuk menyediakan latihan yang seimbang dan direka dengan baik