Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Digital di Croatia

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Masih di bawah doket keseluruhan Sarjana Pemasaran, Sarjana dalam Pemasaran Digital program siswazah membawa sentuhan moden untuk pemasaran. Bagaimana untuk menggunakan teknologi moden dan pilihan untuk cemerlang dalam pemasaran adalah matlamat keseluruhan kursus ini.

Croatia adalah pilihan yang baik untuk pelajar-pelajar yang ingin belajar di tempat yang terkenal dengan pantai yang indah, campuran Mediterranean dan Selatan-Timur pesona Eropah dan kaya warisan sejarah dan budaya.

Sarjana dalam Pemasaran Digital di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pemasaran Digital, Croatia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Algebra University College

Khusus profesional program pengajian siswazah dalam pemasaran digital di Kolej Universiti Algebra adalah jawapan yang jelas kepada keperluan majikan (di Croatia dan Kesat ... [+]

Khusus profesional program pengajian siswazah dalam pemasaran digital di Kolej Universiti Algebra adalah jawapan yang jelas kepada keperluan majikan (di Croatia dan Kesatuan Eropah) dalam bidang pemasaran digital dan pemasaran secara umum. Semasa pembangunan program kajian itu, titik permulaan utama bagi setiap kursus terdiri dalam kebolehgunaan praktikal segera pengetahuan dan kemahiran selepas tamat pengajian untuk membuat pengenalan kepada profesion dan kerja tempat yang sesingkat mungkin.

PROGRAM KAJIAN MENGENAI

Program kajian merangkumi 21 kursus dan tesis siswazah yang dijalankan dengan kerjasama antara penasihat tesis dan majikan yang menyediakan latihan untuk pelajar kami.

... [-]
Croatia Zagreb
Oktober 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu