MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik 15 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa 2019

Menyedari ekonomi global hari 's, Pemasar Antarabangsa mahir berkomunikasi maklumat penting mengenai produk dan perkhidmatan kepada penonton yang luas, yang merangkumi bukan sahaja demografi pasaran tradisional, tetapi sempadan geografi dan politik juga. Graduan dari program Sarjana Pemasaran Antarabangsa mempunyai satu set kemahiran yang pelbagai kemudian membuat calon yang sangat kompetitif bagi pekerjaan dalam pengurusan eksekutif atau pentadbiran untuk bahagian atas firma Pemasaran Antarabangsa, perundingan atau syarikat multinasional dan organisasi. Kursus Pemasaran asas dalam tingkah laku pengguna, penjenamaan, pengurusan organisasi, dan psikologi, antara lain, digabungkan dengan latihan kemahiran khusus dalam kesedaran budaya silang dan komunikasi.
Sarjana dalam program ijazah Pemasaran Antarabangsa ditawarkan di sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia, di UK, Lithuania, Norway, Sepanyol, Switzerland, Sweden, Amerika Syarikat dan banyak lagi.Kebanyakan universiti dan sekolah-sekolah perniagaan memerlukan pemohon untuk Sarjana program Pemasaran Antarabangsa memegang ijazah Sarjana Muda, sebaik-baiknya dalam mata pelajaran yang berkaitan. Sarjana dalam program ijazah Pemasaran Antarabangsa akan berlarutan selama dua tahun, walaupun ini mungkin berbeza-beza bergantung kepada mod kajian dan kursus elektif dipilih.
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya yang memuaskan dalam perniagaan global dan pemasaran, hanya tatal ke bawah dan klik untuk membaca lebih lanjut mengenai Masters yang diketengahkan di dalam program Pemasaran Antarabangsa, hari ini!

15 Hasil dalam Pemasaran Antarabangsa Filter

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Pemasaran dan Pembangunan Pasaran

EAE Global
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 12 months Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Pemasaran dan Pembangunan Pasaran direka untuk melatih para profesional yang membawa perubahan ini dan menjadi peluang untuk pasaran dalam kelebihan kompetitif bagi syarikat. Profesional yang mempunyai latar belakang yang mantap, baik dalam pemasaran dan pengurusan komersial, menyedari trend pemasaran baru dan dengan pengetahuan yang mendalam tentang aspek organisasi nilai korporat, sesuatu yang membolehkan pertumbuhan organisasi mana pun.

Sarjana dalam Pengurusan Pemasaran Antarabangsa

GEMA Business School
Kampus Sepenuh masa 4 - 10 months Pendaftaran Terbuka Itali Rome

Program Sarjana disesuaikan untuk mereka yang ingin mendapatkan pengkhususan Pemasaran Antarabangsa, bermula dari Asas Pemasaran ke Pemasaran Antarabangsa, Perniagaan Digital, dan Komunikasi Media Sosial.

Sarjana Pengurusan Perniagaan Antarabangsa - Cara Itali

GEMA Business School
Kampus Sepenuh masa 4 - 10 months Pendaftaran Terbuka Itali Rome

Tokoh profesional yang dilatih oleh Program ini akan mengetahui cara melakukan analisis pasaran, menyediakan dan memantau rancangan pemasaran dan komunikasi serta pembangunan komersial di luar negeri (juga mempertimbangkan dinamik multikultural yang mungkin di berbagai negara sasaran), dan mengembangkan kemahiran dalam penjualan dan e- dan juga akan meningkatkan kemahiran bahasa mereka secara berkesan: semua pelajaran mengenai tema pusat program Guru diadakan dalam Bahasa Inggeris, membolehkan pelajar menyempurnakan kemahiran teknikal dan bahasa mereka pada masa yang sama.

Yang mengkhusus master dalam pengurusan pemasaran antarabangsa

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Itali Milan Rome Piacenza Ghana Accra Cremona + 5 lagi

The Master dalam Pengurusan Pemasaran Antarabangsa menyediakan pembelajaran dan latihan pengalaman luas yang membantu pelajar masuk dalam pasaran kerja. The Master dalam Pengurusan Pemasaran Antarabangsa mempunyai ciri-ciri pembelajaran aktif dan interaksi pelajar, bertujuan membangunkan kemahiran individu analisis dan membuat keputusan. Khususnya, kaedah pengajaran tradisional akan disepadukan oleh ...

Master dalam pengurusan dalam pemasaran antarabangsa

Peoples’ Friendship University of Russia
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Rusia Moscow

Program Sarjana "Pemasaran Antarabangsa" telah diperkenalkan di Fakulti Ekonomi pada tahun 2008. Selepas penubuhan Kerusi Pemasaran pada tahun 2009 Program itu ketara halus dan dikemaskini: Nilai praktikal telah meningkat, kemungkinan pendidikan antarabangsa di universiti rakan kongsi telah ditambah.

Master Global dalam Pengurusan Digital

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Sepanyol Barcelona Madrid + 2 lagi

Program pengkhususan pemasaran digital yang paling lengkap dan praktikal yang wujud sehingga kini. Ini termasuk semua disiplin pemasaran dalam talian yang anda perlukan untuk menguasai.

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa

Mälardalen University
Kampus Sepenuh masa 1 year Sept. 2019 Sweden Eskilstuna

Program Pemasaran Antarabangsa memberikan anda bukan hanya dengan pengetahuan teoritis mengenai pemasaran dan perniagaan antarabangsa tetapi juga membantu mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk kerjasama yang berjaya di dalam dan di antara kumpulan multinasional. Ia juga memberi anda pemahaman tentang pengurusan dan strategi perniagaan antarabangsa, serta pelbagai jenis pemasaran.

Master dalam perdagangan asing dan pemasaran antarabangsa

INSA Business, Marketing & Communication School
Kampus Sepenuh masa 1 year Feb. 2020 Sepanyol Barcelona Switzerland Lucerne + 2 lagi

program ijazah ini memberi tumpuan kepada aspek-aspek praktikal pasaran global untuk mengajar pelajar kemahiran yang berkaitan dengan perdagangan, import dan eksport, pemasaran produk antarabangsa dan pengurusan rantaian bekalan global.

Sarjana antarabangsa dalam pemasaran - dwibahasa

EADA Business School Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Anda akan memperoleh wawasan global syarikat dan kedudukan yang strategik dalam persekitaran perniagaan melalui program ini.

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa

Plekhanov Russian University of Economics
Kampus Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Rusia Moscow

Program ini direka untuk menyediakan pemasar yang mempunyai perbendaharaan kata profesional dalam Bahasa Inggeris, dengan kemungkinan penggunaan kompetensi yang diperolehi dalam syarikat pengeluaran dan perdagangan, dan dalam agensi penyelidikan. Program ini didasarkan pada spesifik aktiviti pemasaran syarikat-syarikat antarabangsa yang besar yang beroperasi di pasaran Rusia (atau merancang untuk menarik diri) dan syarikat-syarikat Rusia yang besar dengan potensi eksport yang tinggi, yang mana perlu untuk mengkaji penyesuaian kegiatan pemasaran di salib -beknologi budaya.

Menguasai pemasaran antarabangsa

Jönköping University
Kampus Sepenuh masa 1 year Sept. 2019 Sweden Jönköping

Meningkatkan pemahaman anda tentang keperluan pemasaran masa depan syarikat global dalam suasana antarabangsa.

Sarjana pemasaran france-australia dual degree

IPAG Business School
Kampus Sepenuh masa 2 semesters Sept. 2019 Perancis Nice Australia Sydney Paris + 3 lagi

Setiap program tuan Newcastle menggabungkan tumpuan khas kepada pasaran Asia Pasifik dan kepentingan mereka dalam persekitaran perniagaan global. Ketiga-tiga tuan sedang dirancang untuk pelajar yang telah lulus dari spektrum luas program perniagaan dan yang ingin untuk menaik taraf dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk dunia perniagaan global yang baru.

Program Dual Master dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital | Pemasaran Antarabangsa

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Dual dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital / Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Penjualan adalah Master secara sepenuh masa satu tahun (diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Sepanyol), yang beroperasi di dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).

Master Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Jenama

Munich Business School
Kampus Sepenuh masa 18 - 24 months Sept. 2019 Jerman Munich

Program pengajian Master of International Marketing dan Brand Management menyediakan pengetahuan tentang perniagaan, pemasaran, dan pengurusan jenama yang maju, dan melengkapi anda dengan kemahiran dan alat yang tepat untuk berjaya menggunakan idea inovatif anda untuk berlatih. Di samping itu, format unik dan pendekatan holistik, interdisipliner dalam program pengajian ini membolehkan anda meneroka topik baru dan subjek yang sangat topikal yang menjadikan Master International Marketing and Brand Management pengalaman yang unik. Dengan cara ini, anda berkembang menjadi pakar pengurusan pemasaran dan jenama yang bertanggungjawab dengan pemahaman budaya yang luas dan personaliti yang kuat.

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 year Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.