MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa di Sepanyol

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Kajian dalam pemasaran antarabangsa boleh menyediakan individu dengan pendidikan mengenai proses multinasional yang melibatkan perancangan, pembangunan, pengedaran dan promosi barangan dan perkhidmatan ke pasaran antarabangsa untuk mencapai matlamat perniagaan tertentu.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa di Sepanyol

5 Hasil dalam Pemasaran Antarabangsa, Sepanyol Filter

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Pemasaran dan Pembangunan Pasaran

EAE Global
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 12 months Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Pemasaran dan Pembangunan Pasaran direka untuk melatih para profesional yang membawa perubahan ini dan menjadi peluang untuk pasaran dalam kelebihan kompetitif bagi syarikat. Profesional yang mempunyai latar belakang yang mantap, baik dalam pemasaran dan pengurusan komersial, menyedari trend pemasaran baru dan dengan pengetahuan yang mendalam tentang aspek organisasi nilai korporat, sesuatu yang membolehkan pertumbuhan organisasi mana pun.

Master Global dalam Pengurusan Digital

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 2 years Sept. 2019 Sepanyol Barcelona Madrid + 2 lagi

Program pengkhususan pemasaran digital yang paling lengkap dan praktikal yang wujud sehingga kini. Ini termasuk semua disiplin pemasaran dalam talian yang anda perlukan untuk menguasai.

Master dalam perdagangan asing dan pemasaran antarabangsa

INSA Business, Marketing & Communication School
Kampus Sepenuh masa 1 year Feb. 2020 Sepanyol Barcelona Switzerland Lucerne + 2 lagi

program ijazah ini memberi tumpuan kepada aspek-aspek praktikal pasaran global untuk mengajar pelajar kemahiran yang berkaitan dengan perdagangan, import dan eksport, pemasaran produk antarabangsa dan pengurusan rantaian bekalan global.

Sarjana antarabangsa dalam pemasaran - dwibahasa

EADA Business School Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Anda akan memperoleh wawasan global syarikat dan kedudukan yang strategik dalam persekitaran perniagaan melalui program ini.

Program Dual Master dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital | Pemasaran Antarabangsa

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sepenuh masa 1 year Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Dual dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital / Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Penjualan adalah Master secara sepenuh masa satu tahun (diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Sepanyol), yang beroperasi di dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).