Filter
Ijazah Sarjana
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa di Rusia

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

pemasaran antarabangsa merupakan kawasan kajian akademik yang berkaitan dengan menggunakan kaedah pemasaran dan teknik untuk mempromosikan produk di luar negara. Pelajar yang mengkaji bidang ini boleh meneroka topik-topik seperti pengenalan pasaran, membuat keputusan global, harga dan sasaran.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pemasaran Antarabangsa, Rusia

Peoples’ Friendship University of Russia

Program Sarjana "Pemasaran Antarabangsa" telah diperkenalkan di Fakulti Ekonomi pada tahun 2008. Selepas penubuhan Kerusi Pemasaran pada tahun 2009 Program itu ketara hal ... [+]

Sarjana Pengurusan Pemasaran Antarabangsa

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Program Sarjana "Pemasaran Antarabangsa" telah diperkenalkan di Fakulti Ekonomi pada tahun 2008. Selepas penubuhan Kerusi Pemasaran pada tahun 2009 Program itu ketara halus dan dikemaskini: Nilai praktikal telah meningkat, kemungkinan pendidikan antarabangsa di universiti rakan kongsi telah ditambah. Tamat pengajian berjaya membawa kepada diploma negeri menganugerahkan ijazah sarjana.

Tujuan utama program ini sarjana adalah untuk melatih berkemahiran tinggi, kakitangan kanan syarikat-syarikat dalam bidang pemasaran dan kakitangan.

Dalam program ini pelajar akan belajar di bawah penyeliaan selaras dengan pelan pendidikan individu mereka dan akan mendapatkan pengetahuan tentang topik sebenar dalam pemasaran antarabangsa. Mereka akan meneroka punca utama masalah yang paling mendesak, akan memperoleh analisis kuantitatif teknik, kaedah pasaran strategik dan perancangan pelaburan, dan juga akan mempelajari isu-isu undang-undang, sosial dan lain-lain antarabangsa, yang timbul dalam proses pengurusan ekonomi.... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Plekhanov Russian University of Economics

Program ini direka untuk menyediakan pemasar yang mempunyai perbendaharaan kata profesional dalam Bahasa Inggeris, dengan kemungkinan penggunaan kompetensi yang diperoleh ... [+]

Penerangan program

Program ini direka untuk menyediakan pemasar yang mempunyai perbendaharaan kata profesional dalam Bahasa Inggeris, dengan kemungkinan penggunaan kompetensi yang diperolehi dalam syarikat pengeluaran dan perdagangan, dan dalam agensi penyelidikan. Program ini didasarkan pada spesifik aktiviti pemasaran syarikat-syarikat antarabangsa yang besar yang beroperasi di pasaran Rusia (atau merancang untuk menarik diri) dan syarikat-syarikat Rusia yang besar dengan potensi eksport yang tinggi, yang mana perlu untuk mengkaji penyesuaian kegiatan pemasaran di salib -beknologi budaya.

Akreditasi

Program ini diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Perniagaan Eropah (ECBE)

Apa yang akan diketahui oleh graduan itu?Memahami pembinaan jabatan pemasaran dalam keseluruhan sistem pengurusan syarikat, menentukan fungsi dan bidang utama kerja, sistem tanggungjawab dan prosesMemahami hala tuju aktiviti pemasaran, dari segi melaksanakan strategi penyesuaian atau penyeragaman produk, jenama, keseluruhan kompleks pemasaran, perancangan pemasaran dan auditKetahui pendekatan dan metrik untuk menganalisis keberkesanan aktiviti pemasaran.Dapat menjalankan analisis kritis, membuat kesimpulan dan menerapkan amalan terbaik syarikat-syarikat antarabangsa dan Rusia dalam fungsi pemasaranGunakan pendekatan projek untuk menguruskan pelbagai projek pemasaranPeluang Pekerjaan... [-]
Rusia Moscow
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu