Filter
Ijazah Sarjana
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa di Poland

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Kajian dalam pemasaran antarabangsa boleh menyediakan individu dengan pendidikan mengenai proses multinasional yang melibatkan perancangan, pembangunan, pengedaran dan promosi barangan dan perkhidmatan ke pasaran antarabangsa untuk mencapai matlamat perniagaan tertentu.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:
BAs

1 Results in Pemasaran Antarabangsa, Poland

Other options within this field of study:
BAs
WSB Torun

Program ijazah kitaran kedua membolehkan anda untuk mengembangkan lagi kemahiran dan kecekapan anda. Kebanyakan pelajar kami mengikuti program kitaran kedua dalam bidang ... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa di Poland. WSB UNIVERSITY IN TORUŃMengajar dalam bahasa InggerisPenuh waktuParuh waktuProgram sarjana kitaran kedua (Sarjana)

Program ijazah kitaran kedua membolehkan anda untuk mengembangkan lagi kemahiran dan kecekapan anda. Kebanyakan pelajar kami mengikuti program kitaran kedua dalam bidang yang tidak berkaitan dengan pendidikan terdahulu. Dengan cara itu, mereka dapat memperluaskan kepakaran profesional mereka.

Ia adalah bidang kajian yang merupakan program inovatif bagi kitaran kedua kajian. Ia menggabungkan pengetahuan dari kedua-dua bidang pengurusan dan undang-undang. Kedua bidang ini seolah-olah menjadi sebahagian daripada kerja pengurus kontemporari. Di dalam pengajian, anda akan belajar, antara lain, mengenai konsep kontemporari pengurusan perniagaan, prinsip membuat keputusan strategik dan pengaruh mereka terhadap fungsi entiti perniagaan, pentadbiran dan prosedur sivil serta prinsip tanggungjawab pengurusan dalam perniagaan. Di samping itu, dalam bidang Pengkhususan Pengurusan dan Pemasaran Antarabangsa anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran dalam bidang berikut:... [-]

Poland Torun
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu