MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Antarabangsa di Australia

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Sarjana Sains dalam Pemasaran Antarabangsa adalah ijazah yang akan memberi pelajar asas yang kukuh prinsip pemasaran dan amalan. Ia menjadikan penekanan dalam hubungan pemasaran dalam konteks antarabangsa. Ini akan membolehkan pelajar-pelajar yang cekap dalam bahagian yang berlainan di masyarakat, daripada syarikat-syarikat kecil untuk negara.

Pendidikan Australia adalah terutamanya tanggungjawab kerajaan. Kerajaan membiayai sepenuhnya pengajian di universiti awam manakala ia sebahagiannya membiayai pendidikan universiti swasta.Australia menjadi negara Inggeris yang bersuara, kebanyakan pelajar dari negara-negara yang bahasa Inggeris adalah bahasa pertama sering suka belajar di negara ini

Sarjana dalam Pemasaran Antarabangsa di Australia

1 Hasil dalam Pemasaran Antarabangsa, Australia Filter

Sarjana pemasaran france-australia dual degree

IPAG Business School
Kampus Sepenuh masa 2 semesters Sept. 2019 Perancis Nice Australia Sydney Paris + 3 lagi

Setiap program tuan Newcastle menggabungkan tumpuan khas kepada pasaran Asia Pasifik dan kepentingan mereka dalam persekitaran perniagaan global. Ketiga-tiga tuan sedang dirancang untuk pelajar yang telah lulus dari spektrum luas program perniagaan dan yang ingin untuk menaik taraf dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk dunia perniagaan global yang baru.