Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Pelancongan dan Hospitaliti

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Baca lebih lanjut

Menguasai pengurusan perniagaan dalam perdagangan dan pelancongan

Danubius University
Campus Sepenuh masa Romania Galați

Program ini memberi jaminan kepada sebilangan besar pakar dalam bidang Pentadbiran Perniagaan, dalam semangat keusahawanan HR, memandangkan hakikat bahawa mana-mana perniagaan membangun mesti menawarkan pertumbuhan persaingan yang optimum terutamanya dalam bidang perdagangan dan pelancongan. [+]

Program ini menjamin sejumlah pakar dalam bidang Pentadbiran Perniagaan , dalam semangat keusahawanan HR, memandangkan hakikat bahawa setiap perniagaan yang berkembang mesti menawarkan pertumbuhan yang kompetitif yang optimum terutama dalam bidang perdagangan dan pelancongan.

Oleh itu, program ini bertujuan untuk membentuk pakar-pakar yang berkelayakan mampu menawarkan penyelesaian yang terbaik berdasarkan analisis kualitatif-kuantitatif fenomena ekonomi kewangan yang muncul dalam bidang perniagaan. Kemahiran profesional yang diperoleh selepas menamatkan program ini ialah:

Mendapatkan aktiviti khusus dalam organisasi perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan dengan betul dan dalam masa nyata. Mengambil bahagian dengan relevan dan cekap untuk merealisasikan fasa dalam rantaian aktiviti pemasaran atau penyediaan perkhidmatan. Membina kerja asas bantuan kepada syarikat dalam bidang perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan. Mengurus dan memperuntukkan sumber bahan dan kewangan. Membangunkan kajian asas bahan atau sumber kewangan yang diperlukan untuk projek tertentu dalam bidang perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan. Memastikan kualiti kerja dalam perdagangan, pelancongan, dan perkhidmatan. Membantu dalam pengurusan HR. ... [-]