Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Pelancongan dan Hospitaliti

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Romania

Baca lebih lanjut

Menguasai pengurusan perniagaan dalam perdagangan dan pelancongan

Danubius University
Campus Sepenuh masa Romania Galați

Program ini memberi jaminan kepada sebilangan besar pakar dalam bidang Pentadbiran Perniagaan, dalam semangat keusahawanan HR, memandangkan hakikat bahawa mana-mana perniagaan membangun mesti menawarkan pertumbuhan persaingan yang optimum terutamanya dalam bidang perdagangan dan pelancongan. [+]

Program ini menjamin sejumlah pakar dalam bidang Pentadbiran Perniagaan , dalam semangat keusahawanan HR, memandangkan hakikat bahawa setiap perniagaan yang berkembang mesti menawarkan pertumbuhan yang kompetitif yang optimum terutama dalam bidang perdagangan dan pelancongan.

Oleh itu, program ini bertujuan untuk membentuk pakar-pakar yang berkelayakan mampu menawarkan penyelesaian yang terbaik berdasarkan analisis kualitatif-kuantitatif fenomena ekonomi kewangan yang muncul dalam bidang perniagaan. Kemahiran profesional yang diperoleh selepas menamatkan program ini ialah:

Mendapatkan aktiviti khusus dalam organisasi perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan dengan betul dan dalam masa nyata. Mengambil bahagian dengan relevan dan cekap untuk merealisasikan fasa dalam rantaian aktiviti pemasaran atau penyediaan perkhidmatan. Membina kerja asas bantuan kepada syarikat dalam bidang perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan. Mengurus dan memperuntukkan sumber bahan dan kewangan. Membangunkan kajian asas bahan atau sumber kewangan yang diperlukan untuk projek tertentu dalam bidang perdagangan, pelancongan atau perkhidmatan. Memastikan kualiti kerja dalam perdagangan, pelancongan, dan perkhidmatan. Membantu dalam pengurusan HR. ... [-]