Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Pelancongan dan Hospitaliti

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut

master dalam pengurusan pelancongan antarabangsa

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai + 1 lagi

Para graduan Sarjana dalam program Pengurusan Pelancongan Antarabangsa bersedia untuk meneruskan kerjaya mereka dalam bidang pelancongan dan hospitaliti dan bidang berkaitan pengurusan pertengahan atau tahap pengurusan yang lebih tinggi. [+]

Sarjana Pengurusan Pelancongan Antarabangsa

&nbsp

Industri pelancongan adalah salah satu yang terbesar, tinggi-keuntungan dan industri yang paling dinamik membangun di dunia hari ini. Pasaran pelancongan dicirikan oleh struktur yang rumit dan ciri-ciri khas yang memerlukan pengetahuan khusus industri dan kepakaran. Itulah sebabnya terdapat permintaan kukuh untuk golongan profesional yang berpendidikan dalam bidang pelancongan dan pengurusan hospitaliti.

Para graduan Sarjana dalam program Pengurusan Pelancongan Antarabangsa bersedia untuk meneruskan kerjaya mereka dalam bidang pelancongan dan hospitaliti dan bidang yang berkaitan di peringkat pengurusan pertengahan atau tahap pengurusan yang lebih tinggi, menubuhkan perniagaan mereka sendiri dalam bidang pelancongan atau perkhidmatan yang berkaitan atau meneruskan pembangunan mereka dalam dunia akademik. ... [-]