Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Pelancongan dan Hospitaliti

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut

master dalam pengurusan pelancongan antarabangsa

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai + 1 lagi

Para graduan Sarjana dalam program Pengurusan Pelancongan Antarabangsa bersedia untuk meneruskan kerjaya mereka dalam bidang pelancongan dan hospitaliti dan bidang berkaitan pengurusan pertengahan atau tahap pengurusan yang lebih tinggi. [+]

Sarjana Pengurusan Pelancongan Antarabangsa

&nbsp

Industri pelancongan adalah salah satu yang terbesar, tinggi-keuntungan dan industri yang paling dinamik membangun di dunia hari ini. Pasaran pelancongan dicirikan oleh struktur yang rumit dan ciri-ciri khas yang memerlukan pengetahuan khusus industri dan kepakaran. Itulah sebabnya terdapat permintaan kukuh untuk golongan profesional yang berpendidikan dalam bidang pelancongan dan pengurusan hospitaliti.

Para graduan Sarjana dalam program Pengurusan Pelancongan Antarabangsa bersedia untuk meneruskan kerjaya mereka dalam bidang pelancongan dan hospitaliti dan bidang yang berkaitan di peringkat pengurusan pertengahan atau tahap pengurusan yang lebih tinggi, menubuhkan perniagaan mereka sendiri dalam bidang pelancongan atau perkhidmatan yang berkaitan atau meneruskan pembangunan mereka dalam dunia akademik. ... [-]