Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Austria

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Austria

Pelancongan dan Hospitaliti

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Republik Austria mempunyai budaya politik, pendidikan dan kebudayaan yang luas. Geografi Austria juga membolehkan untuk semua jenis pengalaman bermusim.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Austria

Baca lebih lanjut

Pelancongan Utama Dan Pengurusan Masa Lapang

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Sepenuh masa October 2018 Austria Krems

Tourism program Master dan Pengurusan Leisure berlangsung empat semester dan ditawarkan dalam versi sepenuh masa. Ia merangkumi tiga teori berasaskan dan satu penyelidikan gunaan dan latihan semester. [+]

Master Pelancongan dan Leisure Management

Bahasa pengantar: Bahasa Inggeris

Setiap bulan September kami mengalu-alukan pengambilan baru pelajar untuk program Master kami, yang diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris.

Profil kelayakan dan kecekapan utama

Untuk berjaya dalam fungsi pengurusan industri pelancongan dan lapang, kecekapan di sepanjang rantaian nilai yang penting.

Ini kecekapan termasuk:

Mereka bentuk produk, proses dan perkhidmatan untuk mewujudkan nilai Menguruskan organisasi dan projek-projek Membangunkan strategi pemasaran dan komunikasi bersepadu Membangunkan reka bentuk jualan yang berkesan Berdasarkan fakta membuat keputusan dan pemahaman yang mendalam mengenai sistem pelancongan. ... [-]