Sambilan Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan 2018/2019

Pelancongan dan Hospitaliti

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sambilan Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam bidang pelancongan dan pengurusan hospitaliti (rd)

University of Johannesburg
Campus Sambilan 2 - 3  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

Tujuan Sarjana Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti adalah untuk membangunkan keupayaan pelajar untuk menyoal, menganalisis dan mentafsir isu-isu pelancongan dan pengurusan hospitaliti dalam konteks global dengan memberi tumpuan kepada sektor-sektor tertentu industri. [+]

Tujuan Sarjana Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti adalah untuk membangunkan keupayaan pelajar untuk menyoal, menganalisis dan mentafsir isu-isu pelancongan dan pengurusan hospitaliti dalam konteks global dengan memberi tumpuan kepada sektor-sektor tertentu industri. Tujuan ini dapat dicapai melalui penyampaian disertasi berasaskan penyelidikan di Tingkat Sarjana mana pelajar akan menunjukkan bukti penyelidikan saintifik dan keupayaan untuk mencerminkan dalam konteks pelancongan dan pengurusan hospitaliti.

Program ini oleh itu membantu dalam pembangunan profesional berterusan pengurus dan pemimpin dalam bidang pelancongan dan hospitaliti pengurusan.

Syarat Kemasukan

Keperluan kemasukan minimum adalah BTECH (Pengurusan Pelancongan) atau BTECH (Pengurusan Hospitaliti) atau kelayakan yang setara di peringkat yang sama dalam bidang pelancongan dan hospitaliti. Pemilihan pelajar Sarjana akan dilakukan mengikut kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan Jawatankuasa Ijazah Tinggi Universiti Johannesburg seperti yang ditetapkan bagi program-program antara disiplin. Jawatankuasa Penyelidikan STH boleh menetapkan modul atau modul, di NQF Level 8 atau 9 sebagai langkah sokongan untuk melengkapkan dengan jayanya kelayakan. Ini terpakai apabila Jawatankuasa Penyelidikan STH menyimpulkan bahawa pengetahuan pelajar penyelidikan perlu dikemas kini atau apabila topik penyelidikan yang meliputi isu-isu tidak cukup dilindungi pada peringkat siswazah. ... [-]