Filter
Ijazah Sarjana
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Results in Pelancongan dan Hospitaliti, Afrika Selatan

Other options within this field of study:
University of Johannesburg

Tujuan Sarjana Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti adalah untuk membangunkan keupayaan pelajar untuk menyoal, menganalisis dan mentafsir isu-isu pelancongan dan pengur ... [+]

Tujuan Sarjana Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti adalah untuk membangunkan keupayaan pelajar untuk menyoal, menganalisis dan mentafsir isu-isu pelancongan dan pengurusan hospitaliti dalam konteks global dengan memberi tumpuan kepada sektor-sektor tertentu industri. Tujuan ini dapat dicapai melalui penyampaian disertasi berasaskan penyelidikan di Tingkat Sarjana mana pelajar akan menunjukkan bukti penyelidikan saintifik dan keupayaan untuk mencerminkan dalam konteks pelancongan dan pengurusan hospitaliti.

Program ini oleh itu membantu dalam pembangunan profesional berterusan pengurus dan pemimpin dalam bidang pelancongan dan hospitaliti pengurusan.

Syarat Kemasukan

Keperluan kemasukan minimum adalah BTECH (Pengurusan Pelancongan) atau BTECH (Pengurusan Hospitaliti) atau kelayakan yang setara di peringkat yang sama dalam bidang pelancongan dan hospitaliti. Pemilihan pelajar Sarjana akan dilakukan mengikut kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan Jawatankuasa Ijazah Tinggi Universiti Johannesburg seperti yang ditetapkan bagi program-program antara disiplin. Jawatankuasa Penyelidikan STH boleh menetapkan modul atau modul, di NQF Level 8 atau 9 sebagai langkah sokongan untuk melengkapkan dengan jayanya kelayakan. Ini terpakai apabila Jawatankuasa Penyelidikan STH menyimpulkan bahawa pengetahuan pelajar penyelidikan perlu dikemas kini atau apabila topik penyelidikan yang meliputi isu-isu tidak cukup dilindungi pada peringkat siswazah. ... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
February 2019
Sambilan
2 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu