Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 118 Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti 2019

Ijazah sarjana adalah cara bagi pelajar untuk mencapai tahap yang lebih tinggi daripada belajar ijazah sarjana muda sahaja. Pelajar akan belajar untuk satu hingga dua tahun dan, selepas tamat pengajian, akan dianggap pakar dalam bidang pengajian mereka. Ijazah sarjana diperlukan sebelum memulakan program kedoktoran.

Apakah yang dimaksudkan dengan Master Pelancongan dan Hospitaliti? Kursus ini boleh mengambil masa sehingga dua tahun sebagai pelajar sepenuh masa dan secara amnya bermula pada musim gugur. kajian kursus boleh termasuk aspek ekonomi pelancongan, kawasan pendekatan untuk pelancongan dan hospitaliti. Pelajar juga belajar bagaimana pelancongan dan hospitaliti memberi kesan kepada ekonomi tempatan dan global.

Faedah mengambil Master dalam Pelancongan dan perjalanan Hospitality termasuk banyak pilihan kerjaya, kerana hotel membentuk salah satu industri pekerjaan terbesar di dunia. Ijazah lanjutan umumnya ada hubung kait dengan gaji lebih tinggi daripada mereka yang tidak mempunyai pendidikan tinggi atau ijazah sarjana muda sahaja.

Kos Sarjana Pelancongan dan Hospitaliti berbeza dari program diatur cara. Setiap institusi menetapkan yuran sendiri, dan mereka boleh berbeza bergantung kepada negara asal dan tempoh pengajian.

A Master Pelancongan dan Hospitaliti boleh membawa kepada pelbagai perkhidmatan yang luas pilihan kerjaya bagi graduan. Mereka yang belajar di program ini boleh mendapatkan jawatan di rantaian hotel korporat yang besar, biro pelancongan, atau menguruskan sebuah muzium utama tarikan pelancong yang lain. kerjaya ini boleh membuka pintu kepada kedudukan bukan sahaja di negara asal pelajar, tetapi juga di seluruh dunia. Pelancongan adalah bahagian penting dalam ekonomi global, dan oleh itu, terdapat pelbagai jenis pilihan kerjaya bagi mereka yang mempelajarinya.

Terdapat banyak program dalam talian untuk pelajar yang ingin belajar pelancongan dan hospitaliti. Mencari jalan yang benar dan institusi adalah kunci kejayaan pelajar. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

118 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti

Hotelschool The Hague

Yang Program Sarjana Hotelschool The Hague mendidik generasi akan datang pemimpin hospitaliti dan tumpuan pada layanan mesra inovasi konsep, pembangunan perniagaan dan pe ... [+]

Yang Program Sarjana Hotelschool The Hague mendidik generasi akan datang pemimpin hospitaliti dan tumpuan pada layanan mesra inovasi konsep, pembangunan perniagaan dan perubahan.

Program, yang berpusat di Amsterdam, bermula pada bulan September 2015 dan berlangsung selama 13 bulan. Pada masa ini anda akan meningkatkan pengetahuan dan kecekapan kepimpinan anda, menyediakan anda dengan peralatan dan perspektif yang perlu untuk membentuk strategi dan pelaksanaan senario anda sendiri untuk kerjaya masa depan anda.

Setelah selesai program ini, Hotelschool The Hague akan menganugerahkan anda tajuk diploma dan ijazah 'Sarjana Pentadbiran Perniagaan Hospitaliti Antarabangsa.

... [-]
Belanda Amsterdam
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
13 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of the South Pacific USP

Juga diiktiraf oleh THE-ICE, Australia, Master of Commerce (Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti) membolehkan pelajar yang mempunyai ijazah yang lengkap dan peringkat s ... [+]

Juga diiktiraf oleh THE-ICE, Australia, Master of Commerce (Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti) membolehkan pelajar yang mempunyai ijazah yang lengkap dan peringkat siswazah untuk melanjutkan pengetahuan mereka dan membangunkan kemahiran penyelidikan lanjutan dalam pengurusan industri pelancongan dan hospitaliti.

Pemohon untuk program sarjana mestilah tamat Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengajian Pelancongan atau Diploma Lepasan Ijazah dalam Commerce (Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti) atau kelayakan setaraf dengan mendapat kumulatif GPA 3.0. program Sarjana terdiri daripada tesis (TS700F atau TS700P) atau, berikutan dengan sempurnanya program Diploma Lepasan Ijazah dalam Commerce (Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti) atau (Pengajian Pelancongan), dua kursus Siswazah 400 peringkat serta Projek Penyelidikan terselia (TS600F atau TS600P).... [-]

Fiji Suva
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EU Business School

Dunia yang semakin global telah menyebabkan pelancongan menjadi salah satu industri yang paling pesat berkembang dalam perniagaan hari ini. Syarikat moden memerlukan pemi ... [+]

Dunia yang semakin global telah menyebabkan pelancongan menjadi salah satu industri yang paling pesat berkembang dalam perniagaan hari ini. Syarikat moden memerlukan pemimpin berwawasan akademik, berwawasan untuk mencipta model perniagaan baru dan memahami perubahan teknologi dan trend pengguna. Berfokus pada pembangunan kemahiran eksekutif dan kecenderungan strategik, program ini meneroka teori, amalan, dan rangka kerja yang membentuk bidang pelancongan dan perhotelan, sambil membangunkan pemahaman anda tentang keperluan pengurusan antarabangsa dan budaya antar budaya.

Tempoh: Tiga istilah / satu tahun (60 kredit)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]

Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Switzerland Online  + 2 Lagi
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NHL Stenden University of Applied Sciences

Sekiranya anda berfikiran kritikal, kritikal, dan ingin tahu, dan sentiasa mempunyai kepentingan pelanggan anda, ijazah sarjana ini sesuai untuk anda. Ia adalah batu lonc ... [+]

Kursus ini menyediakan anda untuk kedudukan pengurusan utama dalam industri yang menarik dan kompleks. Dengan peningkatan 30% pekerjaan menjelang 2022, ia adalah salah satu industri yang paling pesat berkembang di seluruh dunia. Kerana ini, terdapat banyak keperluan untuk profesional pengurusan strategik.

Anda akan mempunyai pelbagai peluang kerjaya, mulai dari pengurus umum, ketua penyelidikan

Dengan program pengajian ini, anda akan mendapat dua gelaran sarjana tertinggi dan sangat dihormati dalam 14 bulan: Master of Arts (MA) Belanda dan Master of Science (MSc) dari Inggeris.

Ijazah induk Belanda memperoleh gelaran 'top-rated master' dalam Hospitaliti di Belanda '(Keuzegids Masters, 2016 dan 2017). Ia juga menerima penarafan tiga 'baik' oleh Pertubuhan Akreditasi Belanda dan Flanders, antara lain anugerah dan akreditasi.... [-]

Belanda Leeuwarden
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glion Institute of Higher Education

Ijazah Sarjana ini direka khusus untuk usahawan muda untuk menjadi, usahawan semasa, dan profesional yang memiliki perniagaan keluarga. Sempurna juga untuk penukar kerjay ... [+]

Meningkatkan Kepakaran Keusahawanan anda

Ijazah Sarjana ini direka khusus untuk usahawan muda untuk menjadi, usahawan semasa, dan profesional yang memiliki perniagaan keluarga. Sempurna juga untuk penukar kerjaya, program ini meningkatkan pengetahuan, strategi dan semangat keusahawanan, yang meliputi model dan teknologi perniagaan yang paling canggih.

Jika anda tidak mempunyai asas kemahiran pengurusan hotel, anda boleh melengkapkan Program Penyerapan Hospitaliti empat minggu ** di kampus Glion di Switzerland.

** Program Penyerapan Hospitaliti adalah empat minggu panjang, pilihan, dan disediakan dengan kos tambahan. Dihantar sebelum permulaan kursus Sarjana, ia mengandungi kursus Seni Praktikal di dapur, restoran, pastri, oenology, ekonomi perhotelan, dan perhubungan hospitaliti.... [-]

Switzerland Montreux
Sept. 2019
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glion Institute of Higher Education London

Ini adalah satu-satunya ijazah Sarjana di dunia untuk memberikan pemahaman yang komprehensif dan sistematik mengenai hartanah, pasaran modal dan pembangunan hotel global. ... [+]

Mengintegrasikan Konsep Terkini dan Teknik Harta Tanah

Ini adalah satu-satunya ijazah Sarjana di dunia untuk memberikan pemahaman yang komprehensif dan sistematik mengenai hartanah, pasaran modal dan pembangunan hotel global. Ideal bagi mereka yang ingin menjadi juru ukur yang disewa, bekerja untuk Tabung Amanah Pelaburan Harta Tanah (REIT), dana, bank atau pengurusan aset, program ini membuka pintu kepada dunia kewangan hartanah dan pembangunan hospitaliti.

* Program ini sedang menunggu kelulusan dari NECHE (Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England)

Pengambilan seterusnya: September 2019

Apakah yang akan anda perolehi daripada Master dalam Kewangan, Harta Tanah dan Pembangunan Hotel?... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Singidunum University

Program Perniagaan dalam Program Pelancongan dan Perhotelan memberi peluang kepada calon-calon untuk belajar dari profesor dan pakar yang dibezakan dalam bidang pelancong ... [+]

Program Perniagaan dalam Program Pelancongan dan Perhotelan memberi peluang kepada calon-calon untuk belajar dari profesor dan pakar yang dibezakan dalam bidang pelancongan dan perhotelan, sehingga memperoleh pengetahuan yang luas untuk karier yang berjaya di hotel, agensi perjalanan, organisasi pelancongan, sektor makanan dan minuman , pengurusan kawalan dalaman, dan sebagainya. Program ini diberikan dalam bahasa Serbia dan Bahasa Inggeris.

Fakulti Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti adalah ahli gabungan Organisasi Pelancongan Dunia (UNWTO). Perpustakaan Singidunum University menjadi rujukan perpustakaan elektronik serantau Pertubuhan Pelancongan Dunia (UNWTO) mempunyai koleksi kesusasteraan saintifik yang paling relevan dalam bidang pelancongan dan perhotelan.... [-]

Serbia Belgrade
November 2019
English,Serbia
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
BBI Luxembourg

Program ini yang ditawarkan oleh BBI Luxembourg , melalui perkongsian strategik dengan EBU Luxembourg, dikembangkan untuk memenuhi dan menjangka meningkatnya permintaan y ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Hospitaliti

Program ini yang ditawarkan oleh BBI Luxembourg , melalui perkongsian strategik dengan EBU Luxembourg, dikembangkan untuk memenuhi dan menjangka meningkatnya permintaan yang dibuat oleh para pelajar yang ingin melaksanakan Karier Eksekutif dalam industri perhotelan dan pelancongan. Program induk dalam talian yang dicampur direka untuk melengkapkan pelajar dengan set kemahiran dan pengetahuan yang lebih lengkap untuk menghadapi dunia yang kompetitif dan pantas. Para pelajar akan mendapat pemahaman praktikal yang kukuh mengenai trend pengurusan yang membuat perbezaan di peringkat antarabangsa.

Hospitaliti dan pelancongan masih menjadi salah satu sektor yang semakin berkembang dalam ekonomi dunia dengan pertumbuhan yang dijangka sebanyak 3-4% setahun dalam tempoh 10 tahun akan datang. Faedah-faedah lain dari program ini mungkin termasuk, meningkatkan peluang pekerjaan dan pertumbuhan kerjaya yang lebih cepat.... [-]

Luxembourg Wiltz
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Schellhammer Business School

Siri modul, seminar, dan bengkel meliputi topik-topik berikut: Strategi Global Perundingan, Etika ... [+]

Siri modul, seminar, dan bengkel yang meliputi topik-topik berikut:

Strategi Global RundinganEtikaLawatan PerindustrianBahagian BilikKelakuan PenggunaSumber Manusia dalam Industri HospitalitiKemapanan dalam PerniagaanKepimpinanDelusiNegeri Kemanusiaan dan PlanetMakananSeni Bina MindaKonsepPemasaran PelanconganKonsep Pembangunan PeribadiKertas Penyelidikan Akhir

Latihan Magang: Dengan ONA Hotels di Valle Romano (surat cadangan setelah selesai).

Sila ambil perhatian bahawa subjek yang ditawarkan mungkin berbeza-beza dari senarai yang diterbitkan dan disemak secara berkala untuk memastikan perkaitan maksimum dengan industri berkaitan dan dunia perniagaan. Kelas bahasa berdasarkan permintaan (minimum lima pelajar) setiap peringkat dan mesti dipilih sebelum permulaan semester.... [-]

Sepanyol Marbella
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sustainability Management School

Direka untuk semua profesional dalam korporat, bukan keuntungan, dan agensi kerajaan yang menuntut pengetahuan dan amalan kemapanan. ... [+]

Anda akan berpeluang mempelajari amalan terbaik yang paling inovatif dalam bidang Pelancongan Mampan dan pengurusan hotel yang bertanggungjawab.

Anda akan meningkatkan kemahiran kepimpinan dan keusahawanan anda dengan mengatasi cabaran kemampanan semasa memimpin kemudahan pelancongan dan menguruskan kawasan terlindung.

Kem-kem eksperimen dan berorientasikan amalan akan dipandu oleh ahli akademik dan profesional. Projek-projek ini adalah sebahagian daripada metodologi pengajaran inovatif SUMAS yang merangkumi persidangan video dengan penceramah utama dalam organisasi dan persembahan syarikat kelas. Aktiviti ini bukan sahaja menggalakkan perkongsian pengetahuan tetapi juga memberikan peluang yang berharga untuk rangkaian untuk meningkatkan perkembangan kerjaya anda.... [-]

Switzerland Gland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LUISS Business School

Master menawarkan pengalaman pembelajaran yang bersemangat untuk membuat sikap anda terhadap industri pelancongan keupayaan bersaing di pasaran kerja. ... [+]

Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti.

Master dalam Pengurusan Pelancongan di LUISS Business School menawarkan pengalaman pembelajaran yang bersemangat untuk membuat sikap anda terhadap Industri Pelancongan keupayaan bersaing di pasaran kerja. Industri pelancongan dijangka terus berkembang dan meningkat dalam perkaitan ekonomi untuk dua dekad akan datang. Pertumbuhan ini akan menyebabkan perubahan industri, persaingan yang lebih sengit dan bentuk kerjasama baru di kalangan pelakon awam dan swasta serta syarikat kecil dan kumpulan antarabangsa yang besar.

Dalam persekitaran ini, kualiti sumber manusia akan menjadi lebih penting bagi kejayaan syarikat. Ia memerlukan gabungan keupayaan untuk mengeksploitasi peluang yang ditawarkan oleh teknologi, untuk membina rangkaian di kalangan pelaku dan aset yang berbeza dan untuk mewujudkan produk pelancongan yang kompleks.... [-]

Itali Rome
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
SRH Hochschule Berlin

Kursus induk pengajaran bahasa Inggeris yang diajar Pengurusan perhotelan ... [+]

Menjadi trend dalam perniagaan perhotelan

Jalan anda ke tahap pengurusan tertinggi industri perhotelan antarabangsa.

Program Sarjana adalah pilihan yang sangat baik untuk anda jika anda ...

ingin mengkhususkan diri dalam sektor perhotelan menurut gelar sarjana pengurusan andatelah memperoleh pengetahuan tentang industri semasa Ijazah Sarjana Muda dan ingin mendalamkan pengetahuan inisedang mencari kursus pascasiswazah dengan kandungan inovatif dalam pengurusan perhotelan dan pengurusan kakitanganStruktur Kandungan, Objektif dan Kursus

Ini menjadikan anda pakar - program Master

Kursus induk pengajaran bahasa Inggeris yang diajar Pengurusan perhotelan

Program Master dirancang sedemikian rupa sehingga kemahiran kepemimpinan penting dikembangkan dan para siswazah bersedia menghadapi cabaran masa depan dalam industri.... [-]

Jerman Berlin
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Saint Joseph University of Beirut

Master of Management Hospitaliti, Gastronomi Lubnan dan Mediterranean, dan Gaya Hidup adalah kurikulum pascasarjana pertama yang didedikasikan untuk pelajaran gastronomi ... [+]

Ijazah Sarjanav dalam Pelancongan dan Hospitaliti. Sarjana Pengurusan Perhotelan: Gastronomi dan Gaya Hidup Lubnan dan Mediterranean

Master of Management Hospitaliti, Gastronomi Lubnan dan Mediterranean, dan Gaya Hidup adalah kurikulum pascasarjana pertama yang didedikasikan untuk pelajaran gastronomi dan gaya hidup Lebanon. Ia bertujuan membangunkan pakar dengan pemahaman yang menyeluruh mengenai masakan Lebanon, pastri, budaya, dan gaya hidup. Ia juga meliputi hubungan antara budaya Lubnan dan Mediterranean. Graduan ijazah ini akan menawarkan perspektif baru dalam pembangunan konsep restoran Lebanon, pengurusan francais restoran Lubnan, perjalanan masakan dan perniagaan agritourism.

Program sepintas laluKebudayaan dan gastronomi (Kebudayaan Makanan Lebanon dan Mediterranean, Diet Mediterania, Perhutanan Lubnan dan Mediterranean, Pertanian dan Lanskap, Trend Masakan di Lebanese dan Mediterranean ...).Pengurusan (Pengurusan Strategik, Perakaunan Pengurusan, Makanan Strategik, dan Pengurusan Minuman, Latihan Simulasi Pengurusan, dan sebagainya).Projek / Tesis.Pelajar antarabangsa... [-]
Lubnan Beirut
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

MSc dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa direka untuk membangunkan pemimpin, pendidik dan penyelidik antarabangsa untuk industri hospitaliti global. Kami melakukan i ... [+]

MSc dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa direka untuk membangunkan pemimpin, pendidik dan penyelidik antarabangsa untuk industri hospitaliti global. Kami melakukan ini dengan menawarkan gabungan cabaran akademik yang unik dalam konteks yang digunakan dan praktikal, membantu pelajar mengambil apa yang mereka pelajari dari bilik darjah ke tempat kerja. Pemikiran strategik, penyelesaian masalah, membuat keputusan dan cabaran kepimpinan adalah beberapa kemahiran yang kami tekun untuk membangun, digabungkan dengan meningkatkan pemahaman mereka tentang industri perhotelan.

[-]
Hong Kong Kowloon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Deusto

Program Sarjana mengarah kepada diploma Sepanyol rasmi dalam Pengurusan Masa Leisure: Budaya, Pelancongan, Sukan, dan Rekreasi. Ditawarkan sejak 1989/1990, ia direka untu ... [+]

Pengenalan

Program Sarjana mengarah kepada diploma Sepanyol rasmi dalam Pengurusan Masa Leisure: Budaya, Pelancongan, Sukan, dan Rekreasi. Ditawarkan sejak 1989/1990, ia direka untuk melatih profesional yang kompeten selaras dengan keperluan panorama sosial semasa yang menganggap masa lapang sebagai nilai pertama, di mana banyak kesejahteraan warga dan kualiti hidup bergantung, juga sebagai perkembangan politik, ekonomi dan sosial masyarakat kontemporari. Program Master ini telah direka untuk melatih para profesional yang ingin mengemas kini pengetahuan mereka tentang Pengurusan Projek Leisure berkaitan dengan kemudahan, program, dan perkhidmatan; serta rancangan dasar, campur tangan pendidikan, hiburan dan pengurusan dalam bidang budaya, pelancongan, sukan dan rekreasi. Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana juga boleh memilih trek akademik yang melengkapkan mereka dengan kecekapan dan alat yang diperlukan untuk memasuki Ph.D. program.... [-]

Sepanyol Bilbao
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu