Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Outdoor Sports 2019

Ijazah sarjana adalah satu program untuk pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dan ingin mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang subjek pilihan mereka. Ijazah ini membolehkan pelajar menyelidik topik yang dipilih dan meneruskan kedudukan peringkat pengurusan dalam industri.

Apakah Master dalam Sukan Luar? Pelajar yang tidak suka lebih daripada berada di luar dan berkongsi keghairahan mereka dengan orang lain dapat menikmati pendapatan Master dalam Sukan Luaran. Pelajar boleh mengambil kursus pemuliharaan, mengajar di luar, sukan luar tertentu dan banyak lagi. Kursus kursus biasanya menyediakan pelajar untuk merekabentuk dan melaksanakan program untuk pencinta alam semula jadi. Ia mengambil masa kira-kira dua tahun untuk melengkapkan program ijazah sarjana dalam sukan luaran.

Melalui memperoleh Master dalam Sukan Luaran, pelajar dapat menguasai semua jenis aktiviti luar yang dapat mereka nikmati dalam masa lapang mereka serta dalam karier mereka. Tambahan pula, pelajar dapat belajar bagaimana mendidik kumpulan orang yang pelbagai. Graduan juga biasanya meninggalkan dengan pemahaman dan apresiasi yang lebih besar untuk dunia semulajadi.

Sarjana dalam Sukan Luaran boleh mengenakan jumlah yang berbeza untuk setiap pelajar. Orang yang sedang mempertimbangkan untuk memulakan pengembaraan itu harus mengkaji semula kadar tuisyen setiap sekolah dan lokasi mereka untuk menentukan kos program.

Program ijazah ini sesuai untuk mereka yang ingin menghabiskan kerjaya mereka di luar rumah yang hebat. Graduan yang memilih pengkhususan dalam pendidikan boleh menjadi pengarah kem untuk kem musim panas tradisional. Taman kebangsaan dan negeri sering menyewa graduan dengan Master di Sukan Luaran untuk menjadi rangers taman. Selain itu, para siswazah boleh terus mengetuai pengembaraan untuk orang dewasa, seperti kelas mendaki dan perjalanan berkayak. Tidak kira trek kerjaya, para profesional ini sering menghabiskan banyak pekerjaan mereka di bawah langit terbuka.

Sama ada pelajar mahu belajar di komuniti mereka atau seluruh negara lain, mungkin ada program Master dalam Sukan Luar untuk mereka. Selain itu, sesetengah pelajar memilih pilihan dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in Outdoor Sports

The University of Notre Dame Australia

Pendekatan falsafah program Sarjana Pendidikan luar di Notre Dame termasuk komitmen yang tinggi kepada amalan terbaik dalam mencapai gaya hidup yang sihat melalui aktivit ... [+]

Sarjana Pendidikan Luaran

Pendidikan kursus luar di Pusat Pengajian Sains Kesihatan berhasrat untuk menyediakan pengetahuan yang penting, kemahiran praktikal dan kepimpinan kepada individu yang ingin mengajar di sekolah-sekolah atau pusat-pusat pendidikan luar. Profesional dalam bidang ini perlu mempunyai kemahiran untuk mereka bentuk yang sesuai, perlu berasaskan dan program menyeronokkan untuk pelanggan yang komited. Mereka perlu untuk campuran kemahiran luar praktikal, menilai keperluan, reka bentuk, di samping merancang dan melaksanakan program-program pendidikan selamat luar.

Pendekatan falsafah program Sarjana Pendidikan luar di Notre Dame termasuk komitmen yang tinggi kepada amalan terbaik dalam mencapai gaya hidup yang sihat melalui aktiviti fizikal dan hubungannya dengan aktiviti luar. Pelajar akan mendapat pengalaman dalam pelbagai aktiviti luar seperti yang ditentukan oleh akreditasi dalam Skim Pendaftaran Kepimpinan Luar Negara (NOLRS).... [-]

Australia Fremantle Broome Sydney
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu