Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Neuropsikologi di Itali

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Neuropsychology ialah kajian fungsi dan struktur otak, serta bagaimana fungsi-fungsi ini berkaitan dengan minda manusia. Bidang ini mungkin termasuk bidang seperti pemprosesan kognitif, Neurochemistry, pembangunan serebrum, psikologi, atau anatomi.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana dalam Neuropsikologi di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Neuropsikologi, Itali

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Bermula dari tahun akademik 2015-16, CdLM dalam Psikologi proses kognitif akan merangkumi kursus tunggal pada tahun pertama dan kemungkinan untuk memilih, pada masa penda ... [+]

Bermula dari tahun akademik 2015-16, CdLM dalam Psikologi proses kognitif akan merangkumi kursus tunggal pada tahun pertama dan kemungkinan untuk memilih, pada masa pendaftaran pada tahun kedua, untuk laluan antarabangsa "Psikologi Kognitif dan Psikofisiologi". Sebagai sebahagian daripada proses ini, adalah mungkin untuk mendapatkan, untuk bilangan pelajar terhad yang dipilih mengikut Kurikulum, CV umum dan tahap penguasaan bahasa Inggeris, ijazah ganda pada SUN dan di Université Lille 3: Ijazah Sarjana Psikologi Proses Kognitif / Ilmu Pengetahuan dan Humaniora, Nyatakan Psikologi, Spécialité "Psikologi des Prosesus Neurocognitif dan Bidang Ilmu.

OBJEKTIF FORMATIF

Jalan "Psikologi Kognitif dan Psikofisiologi" akan secara khusus menawarkan:... [-]

Itali Santa Maria Capua Vetere
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu