MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav in Maputo, Mozambique 2019/2020

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Budaya yang meriah dan seni tradisional Mozambique menawarkan pelajar antarabangsa peluang untuk mengembangkan pandangan global dan pendidikan pengalaman dari perspektif yang unik. Bahasa utama Mozambique adalah Portugis. Pelajar mungkin mendapati bahawa Mozambique adalah tempat yang baik untuk meningkatkan kemahiran bahasa Portugis mereka.

Ibu kota kedua Mozambique, Maputo dikenali dengan universiti terkenal dan program-program yang pelbagai mereka. Selain itu Universidade Eduardo Mondlane dikenali untuk program ijazah yang inovatif dan berbeza.

Sambilan Sarjana in Maputo di Mozambique

Hasil Filter

Sarjana dalam Pendidikan Sosial

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Mozambique Maputo + 1 lagi

Kursus ini bertujuan untuk melatih para profesional di bidang Pendidikan Sosial, yang mampu campur tangan dalam kain sosial yang rapuh dan dalam domain-populasi sosiologi masyarakat yang berisiko, melalui pencegahan dan tindakan penyisipan sosial, dengan tujuan untuk mempromosikan pembangunan peribadi dan sosial dan kualiti hidup rakyat.

Mestrado em desenvolvimento sustentável e gestão de turismo

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Mozambique Maputo + 1 lagi

O curso de Mestrado Profissionalizante em Desenvolvimento Sustentável e Gestão de Turismo rege-se pela Lei n.27 / 2009 de 29 de Setembro, sobre o premino superior, publicada no Boletim da República I Série, Número 38, pelos Estatutos da Universidade Católica de Moçambique , dan cara-cara Menyelaras dan Meningkatkan Pelancongan dan Turutan Maklumat.

Sarjana dalam Pembangunan Ekonomi Serantau dan Tempatan

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Mozambique Maputo

Kursus Master Profesional dalam Pembangunan Ekonomi Wilayah dan Tempatan ditadbir oleh Undang-undang n.27 / 2009 dari 29 September, pada pendidikan tinggi, yang diterbitkan dalam Boletim da República I Série, Nomor 38, oleh Statutes of Universidade Católica De Moçambique dan oleh Peraturan yang berkuatkuasa di Fakulti Pengurusan Pelancongan dan Informatika.

Sarjana Sains Politik: Urus Tadbir dan Hubungan Antarabangsa

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Mozambique Maputo + 1 lagi

Universidade Católica De Moçambique (UCM), dengan penuh perhatian terhadap keperluan pembangunan sosio-politik, keterbukaan untuk mempromosikan nilai-nilai keadilan, perdamaian dan perdamaian, berhasrat mengajar Ijazah Pascasiswazah dan Sarjana dalam Ilmu Politik: Urusan dan Hubungan Antarabangsa , dengan kerjasama Institut Kajian Politik Universiti Katolik Portugis (IEP-UCP).

Sarjana Keusahawanan

Esami Business School
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Tanzania Arusha Kenya Nairobi Dar es Salaam Zambia Lusaka Uganda Kampala Namibia Windhoek Swaziland Mbabane Zimbabwe Harare Mozambique Maputo Malawi Lilongwe + 17 lagi

Program ini tersusun sedemikian rupa untuk menggabungkan aktiviti pembelajaran di tapak dengan aktiviti di luar tapak. Aktiviti pembelajaran di tapak intensif didahului oleh bacaan persediaan dan latihan yang berkaitan untuk diserahkan kepada sekolah. Terdapat juga kerja susulan selepas sesi yang melibatkan aktiviti seperti tugasan penyelesaian masalah, menulis kertas berdasarkan penyelidikan lapangan, dan bacaan bebas.