Filter
Ijazah Sarjana
Belgium Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Matematik di Belgium

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

latihan matematik lanjutan boleh memberi tumpuan kepada teori-teori asas mekanik kuantum di mana sistem zarah tunggal diperhatikan dan dianalisis untuk membuat ramalan tentang hasil eksperimen. kestabilan hidrodinamik boleh menjadi satu lagi subjek maju diliputi dalam program matematik.

Dengan pendidikan universiti menjadi tahap paling atas dalam sistem pendidikan daripada Belgium, kerajaan telah meletakkan penekanan yang lebih untuk memastikan bahawa kehidupan pelajar dibuat semudah mungkin melalui program pinjaman dan geran. Mereka menawarkan penaja untuk pelajar antarabangsa dengan latar belakang miskin dan mudah terjejas yang ingin belajar di negara ini.

Sarjana dalam Matematik di Belgium

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Matematik, Belgium

University of Mons

Ijazah Sarjana dalam mata pelajaran Matematik yang ditawarkan oleh UMONS direka untuk menjadi fleksibel untuk memenuhi terbaik matlamat profesional anda. ... [+]

Program ini mengajar di Perancis.

Ijazah Sarjana dalam mata pelajaran Matematik yang ditawarkan oleh UMONS direka untuk menjadi fleksibel untuk memenuhi terbaik matlamat profesional anda.

Yang mana lebih menumpukan anda pilih, anda akan dibimbing oleh seorang penyelia program. Pelbagai projek dan latihan akan memberikan anda nilai sebenar ditambah pada pasaran kerja.

Profil program

Program Sarjana direka sebagai keseluruhan yang koheren yang akan tersebar di lebih dua tahun. Ia adalah peluang terbaik untuk melihat ke hadapan dan menentukan apa profesion (s) anda ingin mengamalkan.

Penyelia program anda akan membimbing anda melalui pelbagai pilihan untuk membuat yang terbaik akan menyediakan anda untuk kerjaya yang anda minati.... [-]

Belgium Mons
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu