Filter
Ijazah Sarjana
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Marketing and Sales di Portugal

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana dalam Marketing and Sales di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Marketing and Sales, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade Europeia

Belajar dalam bidang peristiwa adalah pelaburan yang sangat baik kerana ia adalah melalui organisasi-organisasi yang membentuk hubungan langsung dengan pihak berkepenting ... [+]

Belajar dalam bidang peristiwa adalah pelaburan yang sangat baik kerana ia adalah melalui organisasi-organisasi yang membentuk hubungan langsung dengan pihak berkepentingan mereka , yang berkaitan dengan strategi pemasaran dan komunikasi.

Universidade Europeia menawarkan sukatan pelajaran yang diperbaharui untuk kajian pascasiswazah dalam Imej, Protokol dan Pertubuhan Acara (edisi ke-26) . Sejak tahun 2003, institusi ini telah menjadi perintis dalam pengajaran dalam bidang ini dan menyumbang kepada pengayaan banyak profesional. Pelan kajian luas dan inovatif di kawasan itu dan di Portugal. Harus diingat bahawa dalam beberapa tahun kebelakangan, segmen kegiatan ini telah diperakui sebagai penting dalam ekonomi negara.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu