Sarjana dalam Life Skills

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Life Skills 2018

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Sarjana dalam Life Skills

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Kanak-kanak Awal: Perspektif Dan Talian Intervensi (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Palma de Mallorca

Tujuan Sarjana adalah menyediakan latihan lanjutan mengenai sifat khusus dan pelbagai disiplin yang memenuhi syarat untuk campur tangan secara profesional dalam program dan perkhidmatan untuk kanak-kanak di bawah umur enam tahun. [+]

Apa yang?

Tujuan Sarjana adalah menyediakan latihan lanjutan mengenai sifat khusus dan pelbagai disiplin yang memenuhi syarat untuk campur tangan secara profesional dalam program dan perkhidmatan untuk kanak-kanak di bawah umur enam tahun.

Perubahan sosial (multikulturalisme, struktur keluarga baru ...) dan kemajuan saintifik semasa (neurosciences, teori lampiran, perspektif sistemik ...) permintaan untuk melihat dari pendekatan baru untuk pembangunan dan campur tangan dalam tahun-tahun pertama kehidupan.

Campur tangan dalam masa kanak-kanak awal adalah kunci kepada perkembangan masa depan dan perlu untuk menggabungkan perkhidmatan promosi dan sokongan, memihak kepada program pencegahan dan pengesanan situasi risiko.... [-]