MASTERSTUDIES.COM.MY

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Latihan Kesejahteraan 2020

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sambilan Sarjana dalam Latihan Kesejahteraan

2 Hasil dalam Latihan Kesejahteraan Filter

Sarjana Pendidikan

Southern Cross University (Online)
Online Sambilan 16 bulan Januari 2020 Australia Australia Online

Buat hasil yang lebih baik untuk pelajar dan guru anda dengan Master of Education SCU Online . Anda akan menjadi penyokong untuk pendidikan kontemporari, dengan mempelajari aliran terkini dalam pendidikan daripada ahli akademik berpengalaman. The SCU Online M.Ed menawarkan dua pengkhususan: Kepimpinan Pendidikan dan Kesejahteraan Pendidikan, atau anda boleh memilih untuk mempelajari seorang pakar generik M.Ed. merangkumi unit dari kedua-dua pengkhususan. Dengan kurikulum yang disesuaikan dengan kepentingan dan cita-cita karier anda, anda boleh memilih untuk berkembang ke arah yang paling anda sukai.

Sarjana Pengurusan Kesihatan Integratif

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Houston + 3 lagi

Matlamat Program Pengurusan Kesejahteraan Integriti adalah untuk melatih anda menjadi pentadbir kesihatan dan kesejahteraan.