Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Landscape Ecology 2019

Mengikuti ijazah induk adalah cara terbaik untuk maju dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif. Pendidikan tinggi adalah kunci kepada banyak peluang yang semakin meningkat di dunia profesional.

Apakah Master dalam Ekologi Landskap? Bidang pengajian ini melibatkan penilaian yang mendalam tentang masyarakat tumbuhan, haiwan, dan mikroorganisma dalam pelbagai tetapan besar-besaran. Kerja kursus mungkin termasuk pelajaran dalam bidang biokimia, pemuliharaan, dinamik populasi, dan banyak lagi. Pelajar dapat memperoleh pemahaman yang lebih mendalam tentang bagaimana spesies yang berbeza berinteraksi antara satu sama lain dan persekitaran mereka, dan kesan tekanan semula jadi serta tingkah laku manusia terhadap sistem ini.

Pelajar yang mengikuti ijazah lanjutan dalam ekologi landskap belajar untuk lebih mengetahui tentang kehidupan kompleks yang ada di mana-mana. Pelajar boleh mendapatkan pemahaman tentang bagaimana mereka boleh mempengaruhi perubahan untuk mengekalkan landskap semulajadi, serta bagaimana menganalisis landskap yang berbeza dan masalah tempat yang mungkin mereka ada, yang merupakan kemahiran yang berharga untuk beberapa profesion.

Kos ijazah sedemikian boleh berbeza-beza, kerana program ditawarkan di pelbagai institusi di seluruh dunia. Ramai yang memerlukan pembelajaran tertentu yang digunakan. Ia mengambil masa satu hingga dua tahun untuk menyelesaikan sebahagian besar program ini.

Seorang Master dalam Landskap Ekologi boleh mendarat pelajar beberapa pekerjaan yang memberi ganjaran. Banyak universiti bergantung kepada profesor untuk melakukan penyelidikan dan menjalankan kajian baru. Asas yang berbeza memerlukan saintis dan penyelidik untuk meneruskan sebab mereka. Syarikat pembinaan sering memerlukan perunding untuk menasihatkan mereka tentang isu-isu landskap. Ijazah jenis ini boleh membawa individu untuk memberi impak sebenar kepada dunia di sekeliling mereka. Dalam dunia yang pesat berubah, kita hidup, di mana populasi manusia melonjak, penting untuk mempertimbangkan kesan tingkah laku manusia terhadap landskap semulajadi.

Terdapat banyak sekolah di seluruh dunia dan di seluruh dunia yang menawarkan Master dalam Ekologi Landskap. Untuk memulakan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Landscape Ecology

Vrije Universiteit Amsterdam

Sarjana program Arkeologi: Landskap dan Warisan tidak tetap kepada sempadan geografi atau kronologi, tetapi tawaran mengikut tema dengan arkeologi ... ... [+]

Sarjana Landskap dan Warisan

Sarjana program Arkeologi: Landskap dan Warisan tidak tetap kepada sempadan geografi atau kronologi, tetapi tawaran mengikut tema dengan landskap arkeologi dan warisan arkeologi dalam masyarakat yang berbeza. Dalam pengkhususan Landskap Arkeologi, landskap budaya akan ditangani dari pelbagai perspektif. Pengkhususan Arkeologi Warisan memberi tumpuan kepada jenis makna bahawa mayat arkeologi boleh mendapatkan dalam masyarakat moden.

Pengkhususan

Sarjana program Arkeologi: Landskap dan Warisan membezakan dua pengkhususan:

Landscape Arkeologi arkeologi Landscape ialah pengkhususan yang juga telah dibangunkan di VU Amsterdam dan UVA. Belanda (penggalian skala besar) dan (kaji selidik permukaan) Mediterranean membentuk landskap sejarah di mana kerja lapangan dijalankan, dan juga merupakan tempat tumpuan untuk projek-projek penyelidikan yang berterusan mengenai penggunaan GIS dalam bidang arkeologi dan villa landskap di utara Rom Empire. perkara teras dalam program ini ialah: dimensi ekologi dan ekonomi mengenai perhubungan antara manusia dan landskap; stratifikasi sejarah landskap; yang 'masa lalu pada masa lalu; landskap dan identiti.... [-]

Belanda Amsterdam
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu