Sarjana dalam Kosmetologi

Terbaik 3 Ijazah Sarjanav dalam Kosmetologi 2018

Kosmetologi

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan di kawasan khusus amalan yang menyebabkan tahap yang tinggi kemahiran atau pengetahuan. Mempunyai ijazah sarjana memberikan anda kelebihan profesional, memberikan anda tahap yang didambakan kepakaran dalam bidang anda, termasuk pengurusan dan penyelidikan kemahiran yang biasanya mengiringi tahap ini pendidikan.

Apakah Sarjana Kosmetologi? Kosmetologi adalah satu bidang yang membantu orang ramai meningkatkan penampilan mereka; ini boleh dicapai melalui teknik yang digunakan pada badan atau kulit. Cosmetologists belajar tentang rawatan kecantikan, kosmetik, dan rambut dan penjagaan kuku. cosmetologists Master mempunyai latihan tambahan dan pengalaman daripada cosmetologists biasa, termasuk pengetahuan didapati daripada kursus dalam anatomi, fisiologi dan pengurusan perniagaan. Program master latihan kecantikan biasanya menyediakan pelajar untuk mengambil peperiksaan pelesenan negeri.Di peringkat sarjana, pelajar biasanya akan mempunyai beberapa pengalaman kerja dalam bidang dan perlu meneruskan pelajaran belajar tentang produk dan teknik baru dalam kosmetologi.

pertumbuhan pekerjaan untuk cosmetologists dijangka meningkat, dan setelah pendidikan maju dalam bidang ini boleh meletakkan anda di bahagian atas senarai untuk kedudukan yang terbaik di hotel-hotel dan spa. Peluang akan menjadi lebih luas bagi mereka yang mempunyai kemahiran tambahan dalam bakteriologi dan perniagaan dan yang boleh menawarkan pelbagai perkhidmatan.

The kursus tambahan dan pelesenan bagi pendidikan peringkat sarjana biasanya memerlukan lima semester kelas dan tahun pengalaman kerja. Sekolah mempunyai harga yang berbeza dan yuran, jadi pastikan anda melakukan penyelidikan sebelum menghantar permohonan kepada institusi anda suka yang terbaik.

Graduan mahir dalam kimia melambai, meluruskan, haircutting, pewarna rambut, rawatan rambut, waxing, cermin solek, rawatan muka dan rawatan.Tukang gunting rambut dan cosmetologists mungkin bekerja sendiri, ruang sewa di salon, atau bekerja dalam industri penampilan yang mementingkan seperti modeling dan lakonan. artis solek teater dan estheticians juga jawatan yang ada tahap-pemegang.

Jika kosmetologi bunyi seperti kerjaya yang menarik kepada anda, pertimbangkan yang bidang amalan anda paling berminat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Master in Beauty Industry Management (Milano) - percorso in italiano

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Sepenuh masa 11  October 2018 Itali Milan

Un master che si distingue per il taglio pratico e operativo delle docenze e per la presenza di prestigiose testimonianze di manager e imprenditori di successo nonché di visite e sessioni in outdoor presso i più importanti brand del settore. Tra i temi affrontati, un focus particolare verrà dedicato ai nuovi canali retail, all'e-commerce, al digital e ai nuovi strumenti di social media marketing. [+]

Un percorso innovativo finalizzato ad acquisire competenze tecniche e manageriali per inserirsi in un settore, quello del beauty e del wellness, in forte crescita e con crescente esigenza di professionalità specifiche.

Le lezioni del Master, interamente in lingua italiana, si distinguono per il taglio pratico e operativo delle docenze e per la presenza di prestigiose testimonianze di manager e imprenditori di successo nonché di visite e sessioni in outdoor presso i più importanti brand del settore.

Tra i temi affrontati, un focus particolare verrà dedicato ai nuovi canali retail, all'e-commerce, al digital e ai nuovi strumenti di social media marketing. Ampio spazio sarà dedicato anche alla customer experience e ai nuovi processi di acquisto del consumatore 3.0, nonché alle strategie di internazionalizzazione del settore.... [-]


Master Dalam Kosmetik Dan Wangian Pemasaran

Fashion Institute of Technology
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat New York

Sarjana Pengajian Profesional, Kosmetik dan Fragrance Pemasaran dan Pengurusan, adalah satu-satunya program seumpamanya. A pemikir kepimpinan inovatif, program ini menyediakan maju [+]

Master in Cosmetics dan Fragrance Marketing

Sarjana Pengajian Profesional, Kosmetik dan Fragrance Pemasaran dan Pengurusan, adalah satu-satunya program seumpamanya. A pemikir kepimpinan inovatif, program ini menyediakan pendidikan lanjutan kepada eksekutif yang baru muncul, memupuk kedua-dua kemahiran perniagaan kreatif dan analitis. Pelajar memperoleh perspektif global melalui kajian lapangan dalam pelbagai pasaran di luar negara. Melalui pembelajaran akademik dan pengalaman dan program Mentor Eksekutif, kurikulum memudahkan pembangunan pemimpin empati dengan objektif untuk penggembalaan jenama yang warga korporat global dengan produk yang menggembirakan dan memberi inspirasi kepada pengguna. Program dua tahun hanya mencapai kejayaan besar: ulang tahun ke-10. Dengan 200 graduan berjaya, program ini direka untuk individu yang bekerja dalam kosmetik, wangian, dan kawasan-kawasan berkaitan kecantikan yang telah disyorkan oleh majikan mereka kerana potensi pengurusan mereka kuat. Projek capstone (tesis akhir) mencerminkan kerjasama antara industri dan kelas. Bekerja dalam pasukan, menamatkan pengajian pelajar membangunkan inovatif, mendalam, pendekatan antara disiplin dengan topik strategik ditentukan oleh fakulti. Mereka membentangkan keputusan mereka kepada panel pakar-pakar fakulti dan industri pada acara industri yang ditaja. Selain itu, pelajar membentangkan penyelidikan mereka kepada persatuan industri seperti Yayasan Fragrance, peruncit seperti Macy, dan eksekutif di syarikat-syarikat seperti L'Oreal dan Johnson & Johnson.... [-]


Master Kecantikan Consulting - Satu Tahun

Uptodate Fashion Academy
Campus Sepenuh masa April 2018 Itali Milan

Kursus ini akan memberikan pandangan umum tentang pemandangan dari segi fesyen, kosmetik dan seluruh bidang kesejahteraan (mandi haba, ladang kecantikan, pusat kecergasan, dan lain-lain). [+]

Kecantikan Consulting

&nbsp

Kelas akan mengajar kedua-dua Itali dan Inggeris

&nbsp

Kursus ini akan memberikan pandangan umum tentang pemandangan dari segi fesyen, kosmetik dan seluruh bidang kesejahteraan (mandi haba, ladang kecantikan, pusat kecergasan, dan lain-lain).

Sinergi di tempat antara dunia kecantikan dan fesyen adalah sekarang kenyataan.

Keindahan dan kesejahteraan pasaran mengalami pertumbuhan yang berterusan dan sentiasa kelihatan lebih dan lebih khusus angka.

&nbsp

&nbsp

Program Kursus

Sp01 Fashion Make-Up Pakar Pakar Sp02 Fesyen Rambut-Styling Gi01 Image Global & Life Coaching ... [-]