Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Komunikasi Sukan 2019

Ijazah sarjana bukti anda telah berjaya menjalani kajian yang menunjukkan tahap kefahaman yang tinggi dalam sesuatu bidang pengajian. Ijazah sarjana muda adalah dikehendaki memohon untuk ijazah sarjana.

Apa yang Sarjana Sukan Komunikasi? Ia adalah satu aspek kajian komunikasi yang kadang-kadang juga dikenali sebagai media sukan dan kewartawanan sukan. Ia melampaui penyiaran sukan untuk mengajar anda bagaimana untuk mengoptimumkan komunikasi dalam konteks sukan. Dengan mengikuti master dalam komunikasi sukan, anda mendekati sukan dengan cara yang baru, menganalisis dan kritikal memeriksa peranan sukan dalam masyarakat. Kursus mungkin merangkumi komunikasi organisasi, perhubungan awam dan media sosial.

Sukan berfungsi sebagai titik persamaan untuk isu biasa pada masa ini, dan dalam program, anda boleh belajar untuk menggunakan komunikasi sukan untuk mengatasi kaum, jantina dan halangan geografi.Anda juga boleh mendapat kemahiran dalam komunikasi elektronik dan perhubungan awam yang boleh membantu anda untuk mendapat kelebihan daya saing apabila mengikuti pekerjaan dalam industri sukan dan seterusnya.

Pendapatan master dalam komunikasi sukan biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa. Banyak faktor yang boleh memberi kesan kepada kos pendidikan: universiti, lokasi, tempoh pengajian atau program dalam talian. Hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan utama anda untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci.

Mengejar master dalam komunikasi sukan boleh membuka banyak pilihan untuk kerjaya di akhbar, stesen radio, sekolah kerajaan atau syarikat-syarikat seperti Reebok dan Nike. Jika menulis rayuan kepada anda, kerjaya sebagai penulis kewartawanan atau penulis sukan mungkin bernilai melihat ke dalam. Jika anda suka bercakap, pertimbangkan meneruskan kerjaya sebagai penyiar radio atau sukan ejen. Terdapat pilihan kerjaya untuk banyak kepentingan yang berbeza dalam bidang komunikasi sukan.

komunikasi sukan adalah satu bidang tertentu sahaja ditawarkan di beberapa universiti.ijazah dalam talian juga disediakan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in Komunikasi Sukan

ESNECA

Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, eksekutif, usahawan, wartawan dan sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan pengurusan dan teknikal yang diperl ... [+]

penerima

Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, eksekutif, usahawan, wartawan dan sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan pengurusan dan teknikal yang diperlukan untuk pembangunan aktiviti kewartawanan sukan.

modaliti

mod Master On-Line dan Tutorizada

Setelah mendaftar, pelajar akan menerima kod akses dalam tempoh 24 jam bekerja.Pasukan kami guru-guru dan tutor akan menghubungi pelajar sehingga 48 jam selepas pendaftaran untuk membimbing pelajar menemaninya pada permulaan dan sepanjang kursus ini, dan menjawab apa-apa soalan yang mungkin timbul.tempoh

Tempoh pengajian adalah selama 300 jam.

jumlahJumlah asal $ 1900Jumlah sebenar: $ 475

* Jumlah dinyatakan dalam US Dollar... [-]

Sepanyol Spain Online
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
300 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu