Sarjana dalam Komunikasi Fesyen di Amerika São Paulo Brazil

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Komunikasi Fesyen di Amerika São Paulo Brazil

Komunikasi Fesyen

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Satu program komunikasi fesyen akan memberi tumpuan kepada kaedah yang berbeza komunikasi seperti media, peristiwa, imej dan bahasa. Pelajar-pelajar belajar prinsip-prinsip yang bermanfaat untuk menganjurkan persembahan, mentakrifkan pelan pengiklanan dan membangunkan kempen fesyen.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

Ia adalah bandar terbesar di Brazil, dan ini telah menyaksikan sistem banyak pusat-pusat pengajian awam dan swasta pendidikan tinggi. Sebahagian daripada universiti yang diiktiraf di seluruh dunia seperti Universiti Sao Paulo, Pontifical Universiti Katolik Sao Paulo dan Sao Paulo State University terletak di sini.

Terbaik Sarjana dalam Komunikasi Fesyen di Amerika São Paulo di Brazil

Baca lebih lanjut

Ijazah Dalam Pemasaran Dan Fesyen Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Sepenuh masa 300  September 2018 Brazil São Paulo

Kesan komunikasi kilat-cepat di media sosial telah menyebabkan perubahan radikal dalam pasaran fesyen dan strategi jenama. Untuk mengaitkan kepada pengguna, profesional penjagaan kesihatan memerlukan peralatan baharu dan kemahiran. [+]

WHY?

Kesan komunikasi kilat-cepat di media sosial telah menyebabkan perubahan radikal dalam pasaran fesyen dan strategi jenama. Untuk mengaitkan kepada pengguna, profesional penjagaan kesihatan memerlukan peralatan baharu dan kemahiran.

UNTUK SIAPA?

Profesional dengan ijazah dalam fesyen, Komunikasi, Pengiklanan, Kewartawanan, Pemasaran, Designers dan bidang yang berkaitan, dengan penuh minat dalam memperdalam pengetahuan dalam bidang dan memasuki pasaran.

BAGAIMANA?

Pelajar menyediakan perancangan pemasaran yang strategik dan komunikasi untuk satu jenama fesyen, dengan mengambil kira senario kompleks dan keputusan yang objektif. Sepanjang perjalanan, sambungan akan ditawarkan kepada syarikat-syarikat pasaran.... [-]


Ijazah Lanjutan Dalam Pemasaran Fesyen Dan Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Sepenuh masa 18  September 2018 Brazil São Paulo

Diploma Lepasan Ijazah dalam fesyen Pemasaran dan Komunikasi daripada Istituto Europeo di Design - IED São Paulo menawarkan latihan dalam pengurusan pemasaran dan komunikasi khusus untuk perniagaan fesyen. [+]

WHY?

tahun kejayaan demi tahun dalam FDI, jawatan ini mencadangkan perspektif yang berbeza untuk senario yang berbeza fesyen dan menggalakkan pengalaman pembelajaran yang menjurus kepada pasaran, dengan kelas dan kuliah oleh profesional industri terkemuka dan ahli akademik.

UNTUK SIAPA?

profesional yang berminat untuk melanjutkan kerjaya mereka atau usahawan langsung atau berpotensi untuk Komunikasi pengurusan kawasan dan Pemasaran Fesyen, menilai potensi dan sudah dekat profil anda profesional yang paling penting.

BAGAIMANA?

Program ini mempunyai disiplin Marketing Gunaan dengan Fashion, Lifestyle & Trend, Branding, Fashion Image Design Management, Digital Komunikasi, Pengurusan Saluran, Pemasaran Strategik Perniagaan Global, Design Pemikiran dan Pelan Perniagaan dan lain-lain... [-]