Sarjana dalam Keusahawanan di Singapura

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Keusahawanan di Singapura

Keusahawanan

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Ciri-ciri keusahawanan adalah pengambilan risiko. Ia adalah bahagian yang penting dalam keupayaan sesebuah negara untuk berjaya dalam yang sentiasa berubah dan berkembang pasaran antarabangsa agresif.

Singapura (新加坡) adalah negeri-bandar di Asia Tenggara. Ditubuhkan sebagai koloni perdagangan British pada tahun 1819, sejak kemerdekaan ia telah menjadi salah satu di dunia "negara-negara yang paling makmur dan mempunyai dunia 's pelabuhan paling sibuk. Singapura mempunyai enam universiti kebangsaan dan umumnya yang dianggap menarik dan pertukaran pelajar dari seluruh dunia.

Sarjana dalam Keusahawanan di Singapura

Baca lebih lanjut

Master Teknologi Dalam Analisis Perniagaan Perusahaan (MTECH EBAC)

Institute of Systems Science, National University of Singapore
Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5  January 2019 Singapura Buona Vista area + 1 lagi

Ia direka khusus untuk memenuhi permintaan industri bagi data ahli-ahli sains yang boleh membantu organisasi mencapai hasil perniagaan yang lebih baik melalui pandangan data. Ia adalah sesuai untuk profesional yang ingin berlatih di tahap penyertaan dan juga untuk menaik taraf profesional dengan latar belakang profesional yang sesuai (contohnya profesional IT) tetapi tidak mempunyai asas-asas akademik perlu untuk bergerak ke Pakar atau Pakar jawatan dalam Analytics Perniagaan. [+]

MTech EBAC ditawarkan bersama oleh ISS, Jabatan Perindustrian dan Kejuruteraan Sistem dan Bahagian Kejuruteraan dan Teknologi Pengurusan Fakulti Kejuruteraan.

Ia direka khusus untuk memenuhi permintaan industri untuk kemahiran Perniagaan Analytics praktikal dan pengetahuan dengan membangunkan pengamal baru atau pengamal menaik taraf tahap kemasukan yang mempunyai latar belakang profesional yang sesuai, seperti profesional IT, tetapi yang tidak mempunyai asas-asas akademik perlu untuk bergerak ke dalam Specialist atau pakar dalam Analitis Perniagaan. Siswazah dari program ini mampu: - Menemui pandangan daripada data.

Menggunakan konsep dan teknik untuk menyelesaikan masalah perniagaan utama. Rekabentuk dan menyesuaikan kempen pemasaran yang disasarkan. Saluran jualan Menganalisis. Mengoptimumkan campuran pemasaran organisasi mereka. Meningkatkan membuat keputusan untuk meningkatkan pulangan ke atas pelaburan untuk organisasi mereka - Meramalkan keuntungan masa depan organisasi mereka Tarikh dan Bayaran ... [-]