Sarjana dalam Keusahawanan di New Zealand

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Keusahawanan di New Zealand

Keusahawanan

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

kajian keusahawanan direka untuk orang yang ingin memulakan atau menjalankan perniagaan. Program tersebut boleh mengajar mereka bagaimana untuk bertindak dan berfikir secara keusahawanan dan bagaimana untuk mengelakkan kesilapan yang sama.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Sarjana dalam Keusahawanan di New Zealand

Baca lebih lanjut

Master Keusahawanan (mentr)

University of Otago, School of Business
Campus Sepenuh masa 15  March 2018 New Zealand Dunedin

Sarjana Muda Keusahawanan adalah program 15 bulan yang direka untuk menyokong mereka yang mempunyai semangat keusahawanan yang ingin memulakan usaha baru yang inovatif dan yang bercita-cita untuk gaya hidup keusahawanan. [+]

Sarjana Keusahawanan (MEntr)

&nbsp

Sarjana Muda Keusahawanan adalah program 15 bulan yang direka untuk menyokong mereka yang mempunyai semangat keusahawanan yang ingin memulakan usaha baru yang inovatif dan yang bercita-cita untuk gaya hidup keusahawanan. Sarjana Muda Keusahawanan adalah berdasarkan premis bahawa pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk hidup dan membesar dalam perniagaan boleh diajar manakala sikap yang diperlukan usahawan boleh dikenal pasti dan digalakkan.

&nbsp

&nbsp

Struktur Program

(a) Tiap-tiap program pengajian hendaklah memuaskan kehendak yang dinyatakan dalam Jadual MEntr.

&nbsp

... [-]