Sarjana dalam Keusahawanan di Bulgaria

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Keusahawanan di Bulgaria

Keusahawanan

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

kajian keusahawanan dapat menyediakan individu dengan hasrat untuk memulakan perniagaan dengan pendidikan kepada pembangunan perniagaan dan pengurusan. Mereka boleh belajar bagaimana untuk menjadi lebih berdaya saing dan inovatif, dan kerja kursus mungkin merangkumi topik-topik seperti kesilapan dan kegagalan, strategi, kreativiti dan teknologi.

Kementerian pendidikan sering menyelia pendidikan di Bulgaria. Pelajar-pelajar yang melanjutkan pelajaran di universiti yang sering mendapat peratusan tertentu tajaan kerajaan bagi membolehkan mereka berjaya menamatkan pengajian mereka.

Sarjana dalam Keusahawanan di Bulgaria

Baca lebih lanjut

Pengurusan dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Campus Sepenuh masa October 2018 Bulgaria Sofia

Induk ini memberi tumpuan kepada logik dual kecekapan. Terima kasih kepada pelbagai jenis pengetahuan yang diperolehi semasa latihan, pelbagai pekerjaan itu menyediakan graduan, terutamanya dalam bidang aktiviti yang sepadan dengan latihan asal mereka. [+]

Objektif latihan:

Menyediakan pelajar dengan tahap universiti tahap minimum Bac 4 (1 level Master) latihan di Perancis dalam pentadbiran perniagaan. Kursus ini adalah terutamanya untuk pelajar dari kursus lain latihan (sains kejuruteraan, sains sosial, kemanusiaan, ...) yang boleh memperoleh kemahiran pengurusan kedua.

peluang:

Induk ini memberi tumpuan kepada logik dual kecekapan. Terima kasih kepada pelbagai jenis pengetahuan yang diperolehi semasa latihan, pelbagai pekerjaan itu menyediakan graduan, terutamanya dalam bidang aktiviti yang sepadan dengan latihan asal mereka.

rakan kongsi akademik dan diploma:

Latihan dikendalikan dengan kerjasama Institut Ekonomi dan Pengurusan (IEMN - IAE) daripada University of Nantes (Perancis).... [-]