Sarjana dalam Keusahawanan di Bulgaria

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Keusahawanan di Bulgaria

Keusahawanan

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Dalam program keusahawanan, pelajar boleh belajar tentang apa yang diperlukan untuk membangunkan dan menjalankan perniagaan. kesilapan biasa serta amalan berjaya boleh dibincangkan secara terperinci dan kerja kursus mungkin merangkumi inovasi, pembinaan pasukan dan kepimpinan.

Bulgaria telah wujud selama lebih dari 13 abad di Eropah, yang menghubungkan Timur dan Barat. Pelajar antarabangsa mudah dimuatkan ke dalam masyarakat budaya Bulgaria dan menikmati kehidupan yang penuh dengan kegembiraan, keseronokan dan kreativiti.

Sarjana dalam Keusahawanan di Bulgaria

Baca lebih lanjut

Pengurusan dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Campus Sepenuh masa October 2019 Bulgaria Sofia

Induk ini memberi tumpuan kepada logik dual kecekapan. Terima kasih kepada pelbagai jenis pengetahuan yang diperolehi semasa latihan, pelbagai pekerjaan itu menyediakan graduan, terutamanya dalam bidang aktiviti yang sepadan dengan latihan asal mereka. [+]

Objektif latihan:

Menyediakan pelajar dengan tahap universiti tahap minimum Bac 4 (1 level Master) latihan di Perancis dalam pentadbiran perniagaan. Kursus ini adalah terutamanya untuk pelajar dari kursus lain latihan (sains kejuruteraan, sains sosial, kemanusiaan, ...) yang boleh memperoleh kemahiran pengurusan kedua.

peluang:

Induk ini memberi tumpuan kepada logik dual kecekapan. Terima kasih kepada pelbagai jenis pengetahuan yang diperolehi semasa latihan, pelbagai pekerjaan itu menyediakan graduan, terutamanya dalam bidang aktiviti yang sepadan dengan latihan asal mereka.

rakan kongsi akademik dan diploma:

Latihan dikendalikan dengan kerjasama Institut Ekonomi dan Pengurusan (IEMN - IAE) daripada University of Nantes (Perancis).... [-]