Sarjana dalam Keusahawanan di Afrika Selatan

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Keusahawanan di Afrika Selatan

Keusahawanan

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Ia juga adalah kesediaan dan keupayaan untuk mencipta, mengurus dan mengatur sebuah syarikat perniagaan dan juga mempunyai keupayaan untuk mengambil apa-apa risiko untuk mendapat ilustrasi profit.The terbaik keusahawanan ialah mewujudkan perniagaan baru.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sarjana dalam Keusahawanan di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

MPhil Dalam Kajian Niaga Hadapan

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campus February 2019 Afrika Selatan Cape Town Bellville

MPhil bertauliah antarabangsa USB dalam bidang Pengajian Hadapan dibangunkan berasaskan sekolah Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengajian Futures untuk mengerjakan pengetahuan konsep niaga hadapan dan alat niaga hadapan. Oleh itu, ia bertujuan untuk sesiapa sahaja yang mahu membawa masa depan yang lebih wajar. Ia juga bertujuan untuk menjadikan anda menjadi futurist profesional. oleh itu Kelayakan ini akan melengkapkan pembuat keputusan dan perancang strategik dengan kemahiran yang penting untuk membuat keputusan strategik jangka panjang supaya mereka dapat menangani perubahan pesat dan kompleks di dalam negara dan di peringkat antarabangsa. Ini hanya ijazah MPhil yang seumpamanya di Afrika. [+]

MPhil bertauliah antarabangsa USB dalam bidang Pengajian Hadapan dibangunkan berasaskan sekolah Diploma Lepasan Ijazah dalam Pengajian Futures untuk mengerjakan pengetahuan konsep niaga hadapan dan alat niaga hadapan. Oleh itu, ia bertujuan untuk sesiapa sahaja yang mahu membawa masa depan yang lebih wajar. Ia juga bertujuan untuk menjadikan anda menjadi futurist profesional. oleh itu Kelayakan ini akan melengkapkan pembuat keputusan dan perancang strategik dengan kemahiran yang penting untuk membuat keputusan strategik jangka panjang supaya mereka dapat menangani perubahan pesat dan kompleks di dalam negara dan di peringkat antarabangsa. Ini hanya ijazah MPhil yang seumpamanya di Afrika.... [-]