Filter
Ijazah Sarjana
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Kesihatan Persekitaran di Afrika Selatan

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Membangunkan kemahiran praktikal dan meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang Kesihatan Persekitaran dengan Ijazah Sarjana Kesihatan Persekitaran di New York University, UC Berkeley, sekolah Harvard kesihatan awam dan beberapa orang lain dalam talian.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana dalam Kesihatan Persekitaran di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Kesihatan Persekitaran, Afrika Selatan

Other options within this field of study:
University of Johannesburg

Untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjalankan penyelidikan secara berdikari melalui menyelesaikan masalah maju kemahiran, dan penerapan pemikiran kritis da ... [+]

Untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menjalankan penyelidikan secara berdikari melalui menyelesaikan masalah maju kemahiran, dan penerapan pemikiran kritis dan reflektif dalam bidang Kesihatan Persekitaran.

Syarat Kemasukan

BTECH Kesihatan Alam Sekitar. Purata 65% diperlukan dalam program BTECH itu.

Butiran kenalan

Nama: Puan Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mel: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Afrika Selatan Johannesburg
February 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu