Sambilan Sarjana dalam Keselamatan Makanan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Keselamatan Makanan 2019

Keselamatan Makanan

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Keselamatan makanan merupakan masalah kesihatan awam yang semakin meningkat untuk mencegah penyakit bawaan makanan daripada menjejaskan pengguna. Jawatan dalam bidang ini adalah permintaan yang tinggi untuk menggalakkan pengendalian dan penyediaan makanan di mana-mana peringkat pemprosesan dan penggunaan.

Sambilan Sarjana dalam Keselamatan Makanan

Baca lebih lanjut

Master dalam pengurusan kualiti, kebersihan dan keselamatan makanan

IMF Business School Portugal
Online Sambilan 720  Pendaftaran Terbuka Portugal Portugal Online

Master dalam bidang Keselamatan dan Kualiti Makanan membolehkan anda untuk menyesuaikan diri pengetahuan saintifik dalam sektor makanan kepada peruntukan undang-undang dalam perubahan yang berterusan dan meningkatkan standard kualiti yang terpakai di kawasan makanan. Belajar Induk ini juga membolehkan anda untuk menimba ilmu pengetahuan tentang kepelbagaian industri makanan yang wujud dalam pasaran dan proses yang berkenaan dengan setiap satu. [+]

Master dalam bidang Keselamatan dan Kualiti Makanan membolehkan anda untuk menyesuaikan diri pengetahuan saintifik dalam sektor makanan kepada peruntukan undang-undang dalam perubahan yang berterusan dan meningkatkan standard kualiti yang terpakai di kawasan makanan. Belajar Induk ini juga membolehkan anda untuk menimba ilmu pengetahuan tentang kepelbagaian industri makanan yang wujud dalam pasaran dan proses yang berkenaan dengan setiap satu.

pembangunan ekonomi peraturan-peraturan industri makanan dan undang-undang Kesatuan Eropah, membuat pengeluar dan pembekal lebih bertanggungjawab untuk bekalan makanan kepada pengguna lebih selamat dan sihat. Ia adalah dalam konteks ini bahawa profesional yang semakin dicari oleh organisasi, kualiti teknikal dan keselamatan makanan, bertanggungjawab untuk memastikan dan menjamin kualiti produk dan proses dan oleh itu kepuasan pelanggan dan pengguna. Ia adalah penting angka juruaudit keselamatan makanan dan kawalan kualiti, bertanggungjawab bagi reka bentuk, pembangunan, pelaksanaan dan pengauditan kebersihan makanan dan sistem keselamatan.... [-]


ijazah sarjana dalam pengurusan kualiti, kebersihan dan keselamatan makanan

IMF Business School
Online Sambilan 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna [+]

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna. Sektor ini memerlukan reka bentuk khusus kawalan, pembangunan, pelaksanaan dan sistem pengauditan kebersihan dan profesional keselamatan makanan. IMF Camilo Jose Cela Kumpulan dan Universiti telah membangunkan Master Online dalam Kualiti, Kebersihan dan Keselamatan Makanan, melalui sistem pendidikan tangkas dan berkesan membuka banyak peluang pekerjaan dalam pelbagai sektor yang terlibat dalam pengeluaran, pemprosesan, pengangkutan dan pengendalian makanan.Kurikulum yang dibangunkan oleh pakar-pakar dalam bidang ini, membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan berjaya dalam kerja-kerja kawalan ke atas pengeluaran, penyimpanan dan pengedaran makanan yang selamat, serta rangka kerja kawal selia dan undang-undang yang mengawal selia aktiviti ini. Kawasan Industri Makanan Bertujuan: profesional yang berpengalaman dan graduan universiti yang ingin mempunyai kepakaran mengenai asas-asas, pelaksanaan dan pengurusan sistem kualiti dalam industri makanan.... [-]


Master Dalam Talian Keselamatan Makanan

CESIF
Online Sambilan April 2019 Sepanyol Spain Online

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan. [+]

Kepada siapa yang DIREKTURKAN

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan.

OBJEKTIF

Objektif Sarjana Keselamatan Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pandangan mendalam, semasa dan lengkap mengenai semua aspek yang berkaitan dengan keselamatan dan kualiti dalam Industri Makanan.

DURATION

1,500 jam.

90 jam kelas maya, 20 jam tutorial maya, 950 jam kerja peribadi dan 440 jam untuk penyediaan Projek Akhir.

DOKUMENTASI

Sepanjang tempoh kursus, setiap pelajar boleh mengakses, melalui Kampus Maya, semua dokumentasi yang sesuai dengan bidang yang diprogramkan. Ia merangkumi semua kandungan kajian, serta bahan sokongan yang diperlukan untuk pembangunan kursus yang betul.... [-]