Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Mexico

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kemanusiaan di Mexico 2018

Kemanusiaan

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Ijazah dalam Seni, Sastera dan Sains Sosial menarik pada kadar peningkatan pelajar bermotivasi tinggi untuk melabur dalam masa depan mereka sendiri. Bidang ini menyediakan manfaat kerjaya kepada individu secara meluas setanding dari subjects.Arts lain, Kemanusiaan dan Sains Sosial menyumbang penting dengan keperluan pembelajaran sepanjang hayat dan meningkatkan kehidupan individu dalam pelbagai pekerjaan.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Mexico

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Penyelidikan Sosial Dan Kemanusiaan

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campus Sambilan July 2018 Mexico Aguascalientes

Pusat Sains Sosial dan Kemanusiaan membentangkan kurikulum Program Sarjana dalam Penyelidikan Sosial dan Kemanusiaan, dengan tumpuan kepada latihan penyelidik, untuk menawarkan pilihan pascasiswazah yang berkualiti, transdisipliner dan fleksibel. [+]

Pusat Sains Sosial dan Kemanusiaan membentangkan kurikulum Program Sarjana dalam Penyelidikan Sosial dan Kemanusiaan, dengan tumpuan kepada latihan penyelidik, untuk menawarkan pilihan pascasiswazah yang berkualiti, transdisipliner dan fleksibel. Pelan kajian ini bukan hanya dari keperluan yang dikesan dalam masyarakat, tetapi juga mengambil kira garis penyelidikan yang sedang dibangunkan oleh Badan Akademik di Pusat kami dan juga ditawarkan di Doktor Sains Sosial dan Kemanusiaan.

Pelajar akan mempunyai tesis tesis yang dilantik dari semester pertama untuk memastikan perhatian peribadi yang akan membimbing anda untuk menganjurkan, merancang dan membangunkan protokol anda, serta memberikan anda kemungkinan untuk mengembangkan kemahiran anda dan menghasilkan keperluan anda sendiri untuk menghadapi masalah barisan penyelidikannya dan yang akan dibangunkan dalam seminar penyelidikan, manakala dalam dua semester terakhir dia juga akan mengambil bahagian dalam bahasa kolokia di mana dia akan membentangkan kemajuan tesisnya dan mendedahkannya kepada kritikan dan maklum balas. Pelajar, bersama-sama dengan tutornya, boleh memilih subjek pilihan dari satu set subjek yang setiap baris program menawarkan untuk melengkapkan latihannya dalam baris yang dipilih. Tutor juga boleh mengesyorkan mobiliti dan kesedaran penyelidikan kekal di peringkat kebangsaan dan keutamaan antarabangsa untuk kursus kurikulum dan aktiviti penyelidikan yang menyumbang kepada kualiti penyelidikan yang dijalankan oleh pelajar. Perlu diingatkan bahawa subjek pilihan yang diterangkan dalam struktur kokurikulum yang berasal dari LGAC adalah pengertian dan tidak terbatas.... [-]