Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Guatemala

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kemanusiaan di Guatemala 2018/2019

Kemanusiaan

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Kemanusiaan dan Sains Sosial adalah satu bidang pelbagai kajian yang boleh menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis kerjaya dalam pelbagai besar industri. Mereka yang ingin bekerja dalam perkhidmatan sosial, pendidikan atau mana-mana kerjaya yang melibatkan seni boleh mendapat manfaat daripada memberi tumpuan kepada kawasan ini.

Terdapat beberapa universiti swasta yang boleh didapati di Guatemala. Walaupun begitu, ia masih mempunyai beberapa tahap celik huruf rendah dalam semua Amerika Tengah. Mereka yang ingin belajar di negara ini mungkin perlu membayar tuisyen lebih tinggi disebabkan oleh sistem sekolah diswastakan.

Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Guatemala

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa

Universidad Galileo
Campus Sambilan February 2019 Guatemala Guatemala City

Master dalam Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa timbul daripada keperluan untuk melatih para pakar dalam pengurusan antarabangsa dan antar institusi, berpengetahuan tentang undang-undang dan amalan antarabangsa, dengan latihan akademik dan praktikal yang membolehkan penciptaan dan eksploitasi peluang untuk pembangunan di kawasan kerjasama, diplomasi, politik, perdagangan, industri dan budaya untuk kepentingan Guatemala dan Guatemala. [+]

Mengenai

Master dalam Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa timbul daripada keperluan untuk melatih para pakar dalam pengurusan antarabangsa dan antar institusi, berpengetahuan tentang undang-undang dan amalan antarabangsa, dengan latihan akademik dan praktikal yang membolehkan penciptaan dan eksploitasi peluang untuk pembangunan di kawasan kerjasama, diplomasi, politik, perdagangan, industri dan budaya untuk kepentingan Guatemala dan Guatemala.

objektif

Sediakan profesional dengan kemahiran yang diperlukan untuk berpartisipasi dengan jayanya dalam mana-mana aktiviti yang melibatkan hubungan perniagaan, institusi, negara dan antarabangsa serta pembentukannya dalam bidang Protokol dan pengurusan perkhidmatan antarabangsa.... [-]